Postaje ozbiljno, Konte predao spisak od 10 imena, koliko će igrača sa liste stići u Inter ove zime?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 22.12.2020.
10:31
Izvor: Sportske.net

Kinezi ne odustaju od svog pravila, Konte veruje da je šansa za titulu više nego realna uz pojačanja. Ovo je spisak, sa alternativama...

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Inter i dalje čeka ponude za Eriksena, nema ih, pogotovo ne iz Engleske, gde bi mogli da finansiraju platu Danca. Pominjan je i PSŽ, eventualna zamena za Paredesa, ali Italijani traže i novac na šta Leonardo neće pristati. Ono što bi moglo da se desi je i eventualna razmena sa Kaljarijem za napadača Pavoletija koji bi bio neka vrsta zamene za Lukakua. On nije tako veliko ime kao Žiru, pa ni Žervinjo, iako je imao svoje momente u dresu Đenove.

Idem dalje, Inter se interesuje za Renata Sančeza, ali on je blizu Liverpula i šanse gotovo da ne postoje. Ali, De Pol iz Udinezea ostaje meta, po Konteu on je najbolje rešenje, Udineze već ima dovoljno bodova da unovči Argentinca, to je njihov modus operandi, ne bi trebalo da imaju teško proleće.

Ali, cena je 40 miliona evra, svakako da je to previše, Inter bi verovatno morao da se obaveže na kupovinu u junu, a sa druge strane bez definitivne prodaje Eriksena od toga nema ništa.

baner

Papu Gomez ostaje opcija kao četvrti špic, uz Sančeza, Lukakua i Lautara, no Atalanta traži obeštećenje. I Vesino bi mogao da ode u Napoli, ali od Milika nema ništa, sad se pominje Maksimović koji bi stigao šest meseci pre isteka ugovora.

I na kraju Rovela iz Đenoe, momak koga traži i Juve, novo čudo od deteta. To bi bilo dobro ulaganje, ali čini se da je potreban iskusniji igrač, jer Konte mora da isporuči odmah. Nema najava da bi neki štoper mogao da ode jer nema ni ponuda za Škrinjara, čini se da je rehabilitovan, pa će taj deo tima ostati isti. Ali, i dalje Konte gleda ka bivšem klubu, Emerson Palmijeri bi rado natrag u Italiju, levi bek koga je Italijan trenirao u Londonu, no Čelsi ne odustaje, nema pozajmice, samo otkup ugovora.

baner 7

Problem ostaje isti, da bi kupovao, Inter mora da prodaje, iako imaju realnu šansu za titulu, Kinezi su zbog pandemije i silnih gubitaka zavrnuli slavinu.

Neko će doći, ali samo ako neko ode, nije nimalo lako, jer i ostali klubovi imaju probleme, pa samo neke pozajmice ili razmene igrača izgleda dolaze u obzir.

Inter ne igra dobro ali pobeđuje, ako slave sutra u Veroni, a Milan ne dobije Lacio, preuzeće prvo mesto pred prazničnu pauzu koja će trajati do trećeg januara nove godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Tuesday, 22.12.2020
15:38

Kakve nebuloze. Prvo Suning je pokazao brojke i tako demantovao pisanja da imaju gubitke. Samim tim novac nije problem, ali jeste gomilanje igraca. Vesino, Naingolan, Eriksen, Perisic, Pinamonti se smatraju kao visak i dok se ne prodaju nema smisla kupovati nove posebno jer ce se igrati na 2 fronta samo

avatar
lol (NewProfile)
Tuesday, 22.12.2020
14:56

Jel realno da trazi jos pojacanja? Ovi Kinezi su blesavi ako mu izadju u susret. Prvo jer i ove sto je kupio mu greju klupu od Kolarova do Niangolana, onda je ispao iz LS, cak ni u LE nije uspeo se kvalifikovati kroz grupu, i sad ima obraza da trazi jos pojacanja?! Realno za Seriu A ima sasvim dobar tim da je osvoji, jaku klupu i dobre igrace, bukvalno ako omane i u ligi, moze komotno sam da da ostavku.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 22.12.2020
13:33

Stvarno covek ima premalo igraca , da je imao bar jos 5-6 , ne bi bio 4 u grupi ... bio bi 3

avatar
Mare91Inter
Tuesday, 22.12.2020
12:20
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 22.12.2020
11:41

Eriksen za Pavoletija Hahaha Neverovatno. To bi bilo smesno cak i da je doplata ukljucena kao sto bi i morala da bude. Eriksen da ode u Kaljari?! Svaki put kad se setim da smo doveli Matrija, a da smo za te pare mogli da dovedemo Eriksena, dodje mi da povracam.

avatar
No rules
Tuesday, 22.12.2020
11:38

Ne mozemo da dovedemo te superzvjezde tipa Pavoleti, Renato ili Paredes... a jos niko da se javi da nam uzme Skrinara? Koje nebuloze...