Postaje ružno - De Jong "isteran" iz tima?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 14.07.2022.
19:30
Izvor: Sportske.net

Džabe Holanđaninu pokušaji da ostane.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Najveća sapunica ovog leta se dešava na "Nou Kampu", a glavnu uloga pripada Frenkiju de Jongu. 

Holanđanin je jedan od igrača na kome Barselona itekako može da zaradi i donekle da sebi nadu da se povrati iz finansijskog ambisa. Problem je što iz Barselone stižu oprečne poruke. 

Mančester Junajted je spreman da plati sumu od 85 miliona evra za odličnog veznog igrača, ali je problem što bivši igrač Ajaksa sebe vidi samo u Barsi. Pre nekoliko dana i Laporta je pokušao da "umiri" situaciju rečima da je De Jong jedan od najboljih veznjaka te da ga se klub neće odreći. 

Međutim, najnovije vesti iz Katalonije idu ka suprotnom smeru. 

De Jong mora otići jer klub bez novca od njegovog transfera ne može registrovati novopridošle igrače poput Kesija i Kristensena. Španski novinari prenose kako je De Jong upućen u stanje kluba i da zna da Barsa namerava da završi njegovu prodaju. Ukoliko igrač odbije sledi mu izbacivanje iz tima koji se sprema za američku turneju. 

Ten Hag će izvesno dobiti svog nekadašnjeg saigrača, ali način na koji je "isteran" iz kluba koji voli ostavlja bez komentara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Thursday, 14.07.2022
20:55

Slicno kao sa De Mariom i Pogbom.Covek nece u Junajted i pokazace to odmah posle prelaska.Jedino resenje da predje u klub koji igra LS.Mozda on ne pruza partije koje su ocekivali od njega.