Postekoglu zna šta mu treba na zimu, Levi mu dovodi barem tandem pojačanja?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 28.11.2023.
13:15
Izvor: Sportske.net

Mete su tu.

EPA-EFE/ISABEL INFANTES
EPA-EFE/ISABEL INFANTES

Povezane vesti

Totenhem je krenuo sjajno, pa se vratio u realnost sa tri vezana poraza. 

Ange Postekoglu zaista radi neverovatan posao na klupi Totenhema, ali je za više, potrebno i ulagati. 

Povrede su osakatele tim, a klupa je pretanka za takmičenje u Premijer ligi. Zbog toga, Postekoglu je zatražio pojačanja u januarskom prelaznom roku, a Danijel Levi je spreman da investira. 

Svima je jasno da je pozicija štopera najkritičnija, te da je Erik Dajer u potpunosti precrtan. Dovoljno je reći da nije bio starter protiv Aston Vile u trenutku kada je Kristijan Romero suspendovan, a Miki van de Ven povređen, te je štoperski par bio - Emerson - Ben Dejvis. 

Navodno Totenhem želi Žan-Klera Todiboa, koji blista u dresu Nice. On je, ako se sećate, stigao u Barselonu iz Tuluza kao tinejdžer, nije dobio preveliku minutažu pa je otišao na pozajmicu u Nicu, koja ga je potom otkupila za samo osam miliona evra. Sada ga prate Totenhem i Mančester junajted, a cena mu je sasvim sigurno preko 40 miliona.

Takođe, Postekoglu bi mogao da dobije još jedno rešenje na boku, a ideja je da do kraja sezone dovede Žotu sa kojim je sarađivao u Seltiku. Žota je letos odlučio da ode u Al Itihad, ali se već spekulisalo da bi rado "pobegao" iz Saudijske Arabije.  

Postekoglu smatra da je Totenhem ekipa dostojna Evrope i da sledeće sezone mora da ima znatno širi i jači roster za nadmetanje u svim takmičenjima.

Svojim dosadašnjim radom je zaslužio veće poverenje i da mu Levi ispuni želje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke