Potencijalna bomba poslednjeg dana - Čelsijevo bogatstvo za Nejmara!

Autor: Milovan Longinov
sreda 31.08.2022.
13:00
Izvor: Sportske.net

Brazilac bi mogao da napusti Pariz?!

EPA-EFE/Mohammed Badra
EPA-EFE/Mohammed Badra

Povezane vesti

Da nešto ne štima na relaciji Kilijan Mbape - Nejmar i da Brazilac više nema onaj stari status u klubu, znaju svi koji prate dešavanja na transfer pijaci, a danas je u skladu sa tim stigla još jedna neverovatna priča - Čelsi je poslao bogatstvo Brazilcu da se preseli u London!

Simon Filips, inače veliki navijač Čelsija, sa preko 300.000 pratilaca na Tviteru, potvrdio je danas da su "plavci" spremni da razbiju kasu za Nejmara. 

Novi vlasnik Tod Boli je dao obećanje Tomasu Tuhelu da će učiniti sve da održi obećanje i tim učini još jačim i konkurentnijim, naročito posle očajnog starta u Premijer ligi.

Čelsi se muči u napadu, Kai Haverc i Mejson Maunt nemaju ni gol ni asistenciju, sve je spalo na Rahima Sterlinga koji je dao poslednja tri gola. Nejmar bi definitivno bio strašna bomba, naročito u poslednjem danu prelaznog roka.

Čelsi je već potrošio preko 170 miliona evra za Kalidua Kulibalija, Kukurelju i Rahima Sterlinga, a Tomas Tuhel želi i Obamejanga, koji je izglednija opcija od Nejmara i pored činjenice da Gabonac mora na operaciju zbog povrede od strane razbojnika.

Da li bi PSŽ mogao da pristane da proda Nejmara?

Sa igračke strane, Nejmar i dalje nema zamenu. Napad Mesi, Mbape, Nejmar i dalje je nedodirljiv, a dolazak mladog Uga Etiketea sigurno nije bio planiran zbog zamene za Brazilca.

S druge strane, zaista deluje i zna se po saznanjima bliskih izvora, da je puklo između Mbapea i Nejmara i da je sve kulminiralo nedavno zbog svađe oko izvođenja penala. 

Nejmar ima ogromnu platu, PSŽ bi mogao da zaradi i igroman novac od njegove prodaje, jer sigurno da ne bi bio jeftin. 

Njegov transfer iz 2017. godine vredan 222 miliona evra i dalje je najveći u istoriji fudbala, tako da PSŽ ne bi pristao da ga proda za manje od 100 miliona. 

I jedno je sigurno, ako Čelsi pošalje unosnu ponudu, za razliku od 2019. kada je Brazilac bio nedodirljiv i PSŽ odbio sve pokušaje Barse da ga vrati, sada bi je uprava Parižana sigurno razmotrila...

Čak i da PSŽ ostane bez Nejmara, sa ovim timom je favorit da stigne makar do finala Lige šampiona, a AdmiralBet nudi zicer kvotu 3,40 da Parižani stignu do Istanbula 10. juna!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke