Poter čerupa svoje "galebove"?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 26.09.2022.
17:45
Izvor: Sportske.net

Potez koji bi nekadašnji simpatizeri Engleza osudili.

EPA-EFE/KIERAN GALVIN
EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Povezane vesti

Čekamo kraj internacionalne pauze i nastavak klupskog fudbala. 

Tokom vikenda gledaćemo i još jedan derbi Londona, Kristal Palas će ugostiti Čelsi a Grem Poter će tako debitovati po prvi put u Premijer ligi na klupi Čelsija. Bivši trener je već imao zvanični debi sa "plavcima" u LŠ protiv Salcburga.

Više o novom stručnjaku kluba sa "Stamford Bridža" možete pročitati OVDE. Engleski mediji najavljuju vrednu zimu za Potera, pominju se poslovi sa Brajtonom. 

Naime, Poter bi mogao u narednom prelaznom roku da dovede jednog ili dva igrača Brajtona, kluba koji je vodio pune tri godine. Prvu metu znamo već, radi se o mlado Kaisedu. 20-godišnjak je stigao u Brajton početkom godine, jasno da se radi o nebrušenom dijamantu na kome je Poter itekako insistirao. Ekvadorca su pazarili još početkom 2021. godine, ali je potom bio na pozajmici u Belgiji. 

Druga meta bi bio Leandro Trosar. Belgijanac je dobro započeo i ovu sezonu, levi krilni ima učinak od po dva gola i asistencije na šest odigranih utakmica PL. Belgijanac je došao 2019. godine iz Genka za 16 miliona evra i jedan je od glavnih igrača "galebova". 27-godišnjak ima ugovor do juna 2023. godine, ukoliko se Čelsi interesuje za njega - onda je za očekivati da saradnju neće produžavati. "Plavci" ionako žele da se otarase Pulišića, Zijeh se takođe nije uklopio u tim te je jasno da bi imalo mesta za Trosara. 

Sada je sve na Poteru, jasno da će mu ovakvi potezi smanjiti broj fanova na stadionu Brajtona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke