Poter "magično" vraća Lukakua?

Autor: Stefan Matić
petak 09.09.2022.
10:40
Izvor: Sportske.net

Nema više glavne prepreke povratku Belgijanca.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Romelu Lukaku se prošle godine vratio na "Stamford Bridž" u senzacionanom transferu vrednom oko 100 miliona evra. 

Napustio je Inter, gde je vodio Inzagijeve momke do Skudeta. Odlično je započeo novi život u Čelsiju sa tri gola u 4 utakmice, ali onda sledi pad u formi i famozni intervju sa Skaj Italijom u decembru gde izražava želju za povratkom u Inter. 

Tuhel nije imao milosti, Belgijanac je sve manje igrao da bi ovog leta bio pozajmljen Interu na godinu dana. Tuhel je ostao i bez Vernera, tako da tim iz Londona ima samo jednog klasičnog napadača na raspolaganju u vidu Broje. To nije pomoglo ni Tuhelu koji je sredinom nedelje smenjen po porazu u Zagrebu. 

Došao je Poter, a to može otvoriti novu stranicu u knjizi o Lukakuu. 

Bepe Marota je izjavio kako su ga vesti o Tuhelovom otkazu zatekle nespremnog. 

"Vest je i dalje sveža. Ne znam kakvi će efekti promene trenera biti po budućnost Lukakua. Želimo da dobijemo najbolje partije od Lukakua, a onda na kraju sezone sešćemo sa Čelsijem i popričati o njemu. Ne znam da li promena trenera znači da i njegov automatski povratak, teško je to predvideti danas", izjavio je čelnik Intera. 

Ovo otvara vrata za januarskim povratkom Belgijanca, jasno do toga će doći jedino ukoliko Poter to zatraži. Videćemo da li bi onda postojali i neki penali koje bi Čelsi morao da isplati Interu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke