Potpisao Rodrigez, samo privremeno, cilja "bingo transfer"!

Autor: Sportske Net
sreda 22.09.2021.
10:30
Izvor: Sportske.net

Iz Katara u Pariz?

EPA-EFE/Jan Kruger
EPA-EFE/Jan Kruger

Povezane vesti

Hames Rodrigez postaće novi igrač Al Rajana u narednih nekoliko sati. Kako "AS" saznaje, kolumbijski vezista će naredne tri sezone potpisati sa katarskim klubom. Ovo potpisivanje može poslužiti kao most za pridruživanje PSŽ -u pre isteka ovog ugovora, jer će vlasnici francuskog kluba biti upućeni u nivu igre koji će pokazivati u katarskoj ligi. 

Hames je u ponedeljak otputovao u Katar kako bi pregovarao o potpisivanju ugovora za Al Rajanom. Kolumbijac nije bio deo planova Evertona i dobio je dozvolu da otputuje u Dohu. Nekadašnjeg fudbalera Madrida prati njegov agent Horhe Mendes. Pregovori portugalskog predstavnika urodili su plodom i Hames će u narednih nekoliko sati postati novi igrač Al Rajana.

Hames nije igrao ni minut za Everton više od četiri meseca, a dolazak Beniteza na klupu engleskog kluba definitivno mu je zatvorio sva vrata. Prošlog vikenda nije bio na listi za meč protiv Aston Vile, a Benitez je opravdao njegovo odsustvo zbog navodnih problema s mišićima, ali realnost je da je Rodrigez već znao za interes Al Rajana i nije želeo da rizikuje eventualne povrede.

Prisustvo Lorana Blana na klupi Al Rajana jedan je od podsticaja zbog koji je Hames i odlučio da dođe. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke