Potpuna rasprodaja u Milanu - Šta će biti sa Lukom Jovićem?

Autor: Nemanja Janošev
utorak 20.02.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Sprema se rekonstrukcija u Milanu?

Beta/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP
Beta/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Povezane vesti

Budućnost srpskog napadača Luke Jovića u Milanu nije sigurna, piše "Gazzetta dello Sport".

Dosta dobra forma u poslednje vreme, neki bitni pogoci za Milan, ali i crveni karton zbog šamara u utakmici sa Moncom minulog vikenda. Turbulentan period za Luku Jovića koji je pronašao golgeterski učinak u prethodnih nekoliko nedelja. Međutim, to nije garant da će ostati u Milanu i naredne sezone.

Štaviše, pošto mu ugovor ističe na leta, moraće da se nađe kompromis oko njegovih primanja i ukoliko do toga ne dođe, on će napustiti klub. Osim, ako do kraja sezone potpuno ne eksplodira, pa argumentovano dođe na sastanak sa čelnicima Milana.

On nije jedini koji bi mogao da napusti klub i deluje kao da će to biti potpuna rasprodaja na "San Siru". Rafael Leao je neko koga je targetirao Pari Sen Žermen, Teo Ernandez izaziva dosta pažnje, golman Majk Menjon je vrlo cenjen, a sa njima bi mogli da krenu i Olivije Žiru i Simon Kjer.

Priprema se, dakle, mala rekonstrukcija među "rosonerima". Takođe, pitanje Stefana Piolija je još uvek u magli.

Što se tiče dolazaka, imena koja su u igri jesu: Benjamin Šeško iz Lajpciga, Fejenordov Santjago Himenez, prva zvezda Lila Džonatan Dejvid, Maksens Lakroa iz Volfsburga i Tosin Aderabiojo koji brani boje Fulama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke