Potpuna zbrka oko Mesija, stigao odgovor iz Pariza, a javila se i Veronika Brunati!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 23.01.2023.
18:17
Izvor: Sportske.net

Ponovo je Leo Mesi glavna tema.

PSG
PSG

Povezane vesti

Đerar Romero je po zna koji put dobro uzdrmao transfer pijacu.

Ugledni katalonski novinar tokom popodneva je lansirao svoju informaciju o tome kako se Lionel Mesi predomišlja i kako je njegov ostanak u Parizu pod velikim znakom pitanja.

Samo nekoliko minuta do sat vremena bilo je dovoljno da stigne žestok odgovor i izvora bliskih Pari Sen Žermenu. 

Iz francuskih medija, predvođenih Radijom Monte Karlom, stiže demanti na Romerovu informaciju. ALI, uz jednu nedefinisanu informaciju da Mesi NIJE obavestio PSŽ da ne želi da produži ugovor. Isto tako, nije ih još uvek obavestio ni za suprotno, da će ostati.

U Parizu čvrsto veruju da je ovo maslo Barselone, koja zna da ne može da vrati Lea Mesija, ali želi da uzdrma PSŽ. 

Svoj sud o svemu, a deluje da će ih još biti iznela je i - Veronika Brunati.

Za one koji ne znaju, u pitanju je najpouzdanijija argentinska novinarka, inače bliska sa Mesijem i čitavom njegovom porodicom. Veronika i Mesi su ostvarili neverovatan profesionalni odnos još kada je Mesi bio tinejdžer, a ona doputovala iz Argentine u Kataloniju da ispriča njegovu tada nedovoljno poznatu priču. 

Ona je rekla da JESTE tačno da Mesi nije obavestio PSŽ o svojoj nameri da ostane. 

"Što se tiče Mesijeve budućnosti, sve je moguće i sve je otvoreno. Ne zaboravite, Mesi je sada i svetski šampion. Takođe, ne postoji ni promil šanse da Mesi pređe u Mančester siti. Barselona? Nije istina da je Đoan Laporta kontaktirao Mesija, a i predsednik Barse vrlo dobro zna da su određeni članovi uprave protiv njegovog povratka u klub. Mesi nije obavestio PSŽ o svojoj nameri da ostane i u klubu su se pojavile određene sumnje, ali takođe i dalje veruju da će ga ubediti da potpiše novi ugovor. Mesiju je novac na poslednjem mestu, želi da nastavi da igra na vrhunskom nivou u Evropi i da bude srećan", rekla je Veronika Brunati i tako dodatno potpalila sumnju. 

To je sve od trenutnih i pouzdanih današnjih informacija na ovu temu, a očekujte da će u narednim danima i nedeljama biti potpuni haos. 

Đoan Laporta će učiniti sve ako se ukaže prilika da vrati Mesija, jer bi to i "politički" i marketinški značilo da njegova Barsa poseduje moć. S druge strane, tek će PSŽ učiniti sve, ali ne samo u novcima, da ga zadrži. 

Mi ćemo za kraj podsetiti da je ista ova Veronika Brunati jesenas, ničim izazvano, samo "tvitnula" - "Leo Mesi će biti novi član Barselone 1. jula 2023. godine". 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke