Potraga za novim "Tobdžijom", tri rešenja - Koga sa Aubom u napad?

Autor: Stefan Matić
sreda 12.05.2021.
23:46
Izvor: Sportske.net

Iz napadačke linije jedino Gabonac siguran.

 EPA-EFE/Julian Finney
EPA-EFE/Julian Finney

Povezane vesti

Kako deluje Arteta će preživeti ovu sezonu na klupi Arsenala, za očekivati je da Španac nastavi posao i tokom naredne sezone. 

Očekuju se pojačanja, posebno u napadačkom arsenalu tima. 

Obamejang je imao sezonu za zaborav. Gabonac je potpisao veoma unosan ugovor, ali se kapiten od tada izgubio. Ipak Gabonac je siguran, dok su učinkovitiji Lakazet, a onda i Nketija na prodaji. Ostaće Martineli napred, nadamo se da će Brazilca zaobići povrede konačno. 

Što se tiče napadača, za sada se spominju tri imena a jedno navijači Arsenala posebno žele. 

Francuzi su ponovo aktuelni u Londonu. Musa Dembele, ali i Odsone Eduard bi mogli tokom leta da se presele na "Emirejts". Dembele je imao sezonu za zaborav, pozajmica u Atletiko Madrid je bio jedan od većih promašaja ove sezone. Sa druge strane Odsone zaslužuje i bolji klub od škotskog Seltika. Ipak glavna želja "tobdžija" jeste fenomenalni Ivan Tonej. 

Napadač Brentforda je postigao čak 31 gol u 45 utakmica Čempionšipa. Njegove "pčelice" sada čeka plej-of, prva prepreka jeste Bornmut. Sam Tonej ne krije da mu godi interesovanje Arsenala, 25-godišnjak je potom izjavio kako želi prvo završetak sezone sa "pčelicama" pa će onda doneti odluku. 

Ostaje nam da sačekamo kraj plej-ofa, videćemo koliko će gazde Arsenala podržati Artetu u nameri da ojača tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke