Potvrda, Real odlučio sudbinu dvojice vunderkindova!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 06.08.2020.
10:15
Izvor: Sportske.net

Zna se gde će igrati naredne sezone...

EPA-EFE/GORKA ESTRADA
EPA-EFE/GORKA ESTRADA

Povezane vesti

Real Madrid je rešio dve važne stvari za novu sezonu. Naime, potvrđeno je da će dvojica igrača za koje mnogi smatraju da bi u ovom trenutku bez problema mogli da igraju za prvi tim, ipak ostati na kaljenju.

Martin Odegard će još jednu godinu provesti u Sosijedadu, igrao je sjajno pre pandemije, čini se da bi mogao već da zauzme mesto u ekipi, ali problem je Luka Modrić.

On će ostati još sezonu, do isteka ugovora, a onda će norveški vunderkind zauzeti njegovo mesto.

Što se Japanca Kuba tiče, njega je Zidan čak razmišljao da vrati odmah ove sezone, ali problem je pasoša, trojica igrača van EU su već tu, Militao, Rodrigo i Vinisijus, nijedan neće otići.

Zbog toga Japanac koji je bio odličan u dresu Majorke mora na novu pozajmicu, ali da ostane u Primeri, na oku Reala. Oni su odbili Milan, neke nemačke klubove, a sada je gotovo izvesno da će talentovani fudbaler iz Azije naredne godine igrati za Viljareal, na njemu je insistirao novi trener Unaj Emeri.

Baner Liga Sampiona

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Thursday, 06.08.2020
12:08

Blago njima kada je Luka Modric 'problem' ...

avatar
Hannibal Lecter
Monday, 10.08.2020
13:21

Luka nije nivo koji je bio za velike utakmice... videlo se to protiv sitija, pojeli su vezni red reala bukvalno presingom... zato je modric problem. Mada je i dalje vrhunski igrač... ali treba sveza krv u veznom redu, Odegard ili Havertz najidealnije. I treba ozbiljna konkurencija Casemiru kao sto je Kamavinga. Pa da vezni red cine Casemiro Kamavinga, Kros,Valverde, Odegard i Havertz.. od Haverza su medjutim odustali odjednom, iako su ponudili u startu 80 miliona.. šta se tu desilo ne znam. Ali je prototip igrača za Real fixikalija, tehnika, odlična reprezentacija, marketing, mlad... nejasan razlog odustajanja