Potvrda, Ronaldu nađena zamena, počinje nova era Mančester Junajteda?

Autor: Boris Jovanović
utorak 01.03.2022.
08:56
Izvor: Sportske.net

Nezadovoljni i klub i Portugalac...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Izgleda da u Junajtedu preovladava mišljenje da je potrebno osloboditi se Ronalda na kraju sezone. Sentiment je obostran i Portugalac želi da napusti "Old Traford", merka odlazak u Pariz, ali sve je i dalje na nivou ispipavanja pulsa.

Neke informacije do kojih je došla engleska štampa su da će "Đavoli" podmladiti tim, novom treneru dati vreme, a deo toga su odlazak Kristijana, kao i odlazak Pogbe koji ne želi da produži ugovor. 

Klub će od starijih igrača napustiti Kavani, Matić, Lingard, Mata...

Dosta je igrača na pozajmicama, videćemo ko će dobiti šansu da se vrati, a sasvim sigurno da će dolazak novog trenera, bilo da to bude Ten-Kate koji je Ragnikova ideja, bilo Poketino, kako bi volela svlačionica, tražiti nove fudbalere.

Navodno klub već radi na zameni za Ronalda, u pitanju je Osimhen, fantastični Nigerijac iz Napolija. Ali, pod Vezuvom će probati da odole cenom, naime DeLaurentis traži između 90 i 100 miliona za napadač koga su kupili od Lila za 70 miliona, plus desetak bonusa. Afrikanac je dao 11 golova u 22 meča ove sezone, jasno da bi želeo da se preseli na ostrvo, ako ni zbog čega drugog, a ono plate, u Napoliju zarađuje 4.5 miliona evra, sigurno bi na "Old Trafordu" mogao da računa na veća primanja.

Ronaldo koji se vratio u klub prošlog leta je dobro počeo, ali dao je jedan gol u deset mečeva, njegova egocentričnost, tvrde mnogi smeta igračima, pa, ako bude bilo interesovanja, kako se, navodno poverio prijateljima, nema nameru da gubi vreme, ima 37 godina. On je i pored svega najbolji strelac kluba ove sezone sa 15 pogodaka...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke