Potvrđen naredni klub Pola Pogbe, ovo je umeće!

Autor: Milovan Longinov
utorak 14.06.2022.
18:54
Izvor: Sportske.net

Zar ne?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kako drugačije definisati dupli besplatni transfer Pola Pogbe ako ne - umećem?

Jedan od najpouzdanijih izvora kada su u pitanju vesti iz Juventusa, Romeo Agresti, potvrdio je upravo da se Pol Pogba vraća u Torino! 

Po drugi put, Juventus dobija Pola Pogbu bez obeštećenja. Prvi put je stigao kao nepoznata zvezda u usponu, davne 2012. godine, a deceniju kasnije kao svetski prvak. Između, Juventus je prodao Pogbu nazad u Mančester Junajted i zaradio "tričavih" 105 miliona evra, što je u tom trenutku bio svetski rekord.

Pogba je proveo šest sezona u Junajtedu, nije uspeo da osvoji Premijer ligu, i nije bio zadovoljan što je osvajao samo Ligu Evrope i FA kup po jednom pa je odlučio da ode kao slobodan igrač.

On se vraća u Juventus da bude prva zvezda, ponovo ga na klupi čeka Maks Alegri, ali ostatak ekipe nije moćan kao kada je odlazio. 

Pogba je u Juventusu igrao sa Pirlom, Vidalom, Tevezom, zidom "BBB", igrao je u finalu Lige šampiona, osvojio je 4/4 Skudeta, a sada ga čeka potpuno drugačiji i znatno slabiji tim, koji će učiniti sve da vrati titulu u Torino. 

Agresti je zaključio da je sve gotovo, ali da će ozvaničenje transfera biti verovatno početkom jula, nakon što Pogbi zvanično istekne ugovor sa Junajtedom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke