Potvrđeno - Kunde je Barsin, mrežama kruži postava dostojna Lige šampiona!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 25.07.2022.
22:59
Izvor: Sportske.net

Gotovo je, Barsa nastavlja da "razbija" letnji prelazni rok 2022!

EPA-EFE/Alejandro García
EPA-EFE/Alejandro García

Povezane vesti

Žil Kunde je Barselonin!

Ovu vest potvrdio je Đerar Romero, jedini izvor koji je u subotu, kada su ga svi videli u Čelsiju, uporno poručivao da ništa nije gotovo i stvorio trending "calma Kunde". 

Romero je večeras po ko zna koji put potvrdio da je Barsa postigla dogovor sa Seviljom, ali da će transfer najverovatnije biti zvanično objavljen u utorak.

Romero je usput otkrio da je zaista sve bilo gotovo, da je Sevilja prihvatila ponudu Čelsija, u trenucima kada se znalo da je Kunde već rekao "da", ali je onda Ćavi Ernandes pokušao poslednji put da uveri Francuza da sačeka i razmisli još jednom i to je upalilo.

Čelsi se danas povukao iz trke, prihvatio je novi poraz od Barselone, nakon Rafinje. 

Kundea čeka mesto startera i lidera odbrane uz Ronalda Arauha, a društvenim mrežama već kruži najjači sastav Barselone sa pojačanjima, ali u neočekivanoj formaciji 3-4-3. 

To je formacija koju je Ćavi često koristio u Al-Sadu i neretko je u svojim intervjuima govorio da bi je koristio i u Barsi. Zanimljivo, nju je prvi u Barsin sistem implementirao Johan Krojf početkom devedesetih. 

U Ćavijevom sistemu, tu ne bi ipak bilo mesta za Đordija Albu koji bi najviše ispaštao, a navijači se nadaju da bi Barsa u pojedinim mečevima mogla da izgleda ovako: 

Jasno je da bi bez klasičnih vingera ostali imali drugačije zadatke, ali je vizija jasna - potpuna kontrola na sredini terena uz stameni štoperski trio, sa Kristensenom kao najjačim na lopti u sredini. Fati i Rafinja bi imali i defanzivne zadatke, Leva bi uz njih kao krilni tandem iza sebe imao Pedrija, Gavija, zvuči kao na FIFI, ali nije isključeno da Ćavi ponekad zaista proba da igra ovako, kada Alba bude morao da odmori...

Na to treba dodati i da u rotaciji ostaju - Pike, Erik Garsija, Dest, Kesi, Dembele, Tores, Obamejang...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke