Potvrđeno, što nije uspeo Tod Boli, Tuhelu će dovesti Bajern Minhen!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 13.04.2023.
12:45
Izvor: Sportske.net

Očekivano...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Bajern Minhen već razmišlja o letnjoj pijaci, jer tako to rade u velikim klubovima.

Bavarci su ove sezone eksperimentisali bez prave "devetke", ali Tomas Tuhel ne želi da bilo šta prepušta slučaju u novoj sezoni.

Prema najpouzdanijim izvorima, Tomas Tuhel je ogroman fan Viktora Osimena i prati ga već duže vreme, te je bio zainteresovan da ga dovede još u Čelsi, ali je finansijski bilo nemoguće.

Nemac je oduševljen golgeterskim sposobnostima nigerijskog napadača, koji je posebno ekslodirao ove sezone. Tuhel je upravi poručio da vidi Osimena kao vođu napada Bajerna, što je samo nastavak priče o glasinama da ga je Bajern odavno kontaktirao. 

Skaj sport dodaje da se pregovori nastavljaju, ali da neće biti jednostavni, jer svi znamo koliko je Napoli, odnosno De Laurentis težak za pregovore. 

Međutim, Bajern ne sme da žali pare za novog napadača, svi znamo koliko je Robert Levandovski značio svojim golovima tokom osam sezona i Bavarci jednostavno moraju da dovedu novu i pravu "devetku". 

Osimen će koštati sigurno 100 miliona evra, a Bajern je navodno baš toliku sumu i spreman da izdvoji, no, nije nemoguće da Laurentis na leto traži i 150...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke