Potvrđeno, Ikardi potpisuje sutra i onda kreće šou!

Autor: Milovan Longinov
subota 30.05.2020.
09:13
Izvor: Sportske.net

Stigle potvrde sa svih strana!

Emilio Andreoli / Stringer
Emilio Andreoli / Stringer

Povezane vesti

Pari Sen Žermen i Inter su konačno pronašli dobitnu kombinaciju - Mauro Ikardi ostaje na Parku prinčeva!

Kako su potvrdili brojni pouzdani izvori poput Đanluke Di Marcija i Fabricija Romana, dogovor je sledeći - 50 miliona evra + 7 miliona kroz bonuse.

Di Marcio otkriva da će od pomenutih sedam miliona bonusa, četiri biti lako, a tri teže ostvariva, ali najvažnije je da je dogovor pao.

Ikardi je stigao u PSŽ prošlog leta na pozajmicu uz klauzulu o otkupu za 70 miliona evra, ali je PSŽ uspeo da spusti cenu posle pandemije.

Di Marcio takođe otkriva i da će ugovor biti potpisan već sutra, 31. maja i da će Argentinac i zvanično biti član Pari Sen Žermena.

Podsetimo, Antonio Konte je momentalno po dolasku otpisao Ikardija i doveo Lukakua i nije želeo da vrati Argentinca u tim ni ovog leta.

Inače, Inter se za svaki slučaj "ogradio", ukoliko PSŽ odluči da proda Ikardija u bilo kom trenutku nekom italijanskom klubu, Parižani će morati da doplate dodatnih 15 miliona evra.

Ipak, deluje da PSŽ to neće sada učiniti, jer niko ni ne bi platio preko 70 miliona za njega, a i Pariz napušta i Edinson Kavani.

Ono što se sada dalje očekuje jeste da Inter ima novca da traži i potencijalnu zamenu za Lautara Martineza, a ostaje da vidimo i da li će baš Kavani kao slobodan agent stići na "Meacu", pošto Inter sada ima novca da mu da veću platu...

Više puta smo pisali da bi Ikardi mogao da bude ključ i za Kavanija i za Lautara, jer Inter sada ima dovoljno novca da ponudi Urugvajcu primanja koja traži i trogodišnji ugovor, a u tom slučaju, Lautaru će biti ostvaren san da zaigra uz Lea Mesija u Barseloni...

Baner 6

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Sunday, 31.05.2020
00:08

Nemoj te ni da pomoslite da bi Inter dao neku vecu platu Kavaniju od pet miliona evra i to maximalno

avatar
Amalainter
Saturday, 30.05.2020
11:20

Bice mu ostvaren san ako uplate 111miliona u suprotnom..ostaje samo san.. 😂