Potvrđeno - Mangala u Sitiju!

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 11.08.2014.
13:50
Izvor: Sportske.net

Elijakim Mangala je novi fudbaler Sitija, objavljeno je na zvaničnoj internet prezentaciji tog kluba.

Povezane vesti

Po prethodno dostupnim informacijama, transfer Mangale bi trebalo da je vredan oko 32 miliona funti, a Siti mu je ponudio višegodišnji ugovor po kojem će primati nedeljnu platu od 90 000 funti.

Mangala, koji je bio u sastavu reprezentacije Francuske na Svetskom prvenstvu u Brazilu, trebalo bi i zvanično da bude predstavljen ove nedelje.

Uprava Sitija je u januaru želela da dovede 23-godišnjeg centralnog beka, ali je bila ljuta na kolege iz Porta koji nisu želeli da pregovaraju o vrednosti transfera.

Mangala je tokom karijere igrao za Standard iz Liježa i Porto, a za reprezentaciju Francuske do sada je odigrao tri utakmice.

Posle dolaska Mangale, stvorila se poprilična gužva na poziciji štopera u Sitiju.

Tu su Kompani, Demikelis, Nastasić, sada i Mangala, što je četiri igrača koji bi trebalo da konkurišu za mesto u startnoj postavi, pri tom ne računajući Rekika koji se vratio sa pozajmice, kao ni Bojatu, koji je igrao uz Nastasića na poziciji štopera u finalu Super Kupa protiv Arsenala.

Realno je očekivati da neko ode, a prvi na listi bi mogao da bude naš Nastasić, za kojeg se već nekoliko nedelja priča da je Siti voljan da ga se odrekne za pravu ponudu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.