Poverljivo iz Madrida, plan oko Ronalda ipak postoji?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 15.03.2021.
09:14
Izvor: Sportske.net

Kakav je plan Florentina Pereza?

EPA-EFE/ALI HAIDER
EPA-EFE/ALI HAIDER

Povezane vesti

Plan ostaje isti, ali Ronaldo je, ipak - Ronaldo.

Istina je negde na sredini, kao što smo pisali i tokom vikenda, Kristijano Ronaldo neće biti prvi, ali ni drugi izbor, ali možda hoće neko prelazno rešenje.

Marka danas piše pod naznakom "poverljivo", da se politika Reala neće menjati, da će graditi tim da bude jak u sadašnjosti i još jači u budućnosti, odnosno da će mladi igrači poput Kilijana Mbapea i Erlinga Halanda biti primarne mete.

Ipak, Marka ne može da ne pobegne od činjenice da je situacija sa Ronaldom drugačija i da mu u Madridu ne zaboravljaju šta je sve doneo od 2009. do 2018. godine, a to je 450 golova, četiri Lige šampiona, dve titule u La Ligi i još mnoge trofeje. 

Plan Reala je da spasi ovu sezonu, u Ligi šampiona igraju sa Atalantom, na korak su od četvrtfinala, dok je borba za titulu i dalje otvorena.

Usput, Florentino sigurno već priprema teren za letnje kupovine i prve mete ostaju Kilijan Mbape i Erling Haland, ali oni će zajedno koštati blizu 300 miliona evra i to samo za obeštećenja Pari Sen Žermenu i Borusiji Dortmund. 

Baš zbog toga, po navijačkim forumima se provlači ideja o tome da Ronaldo dođe i odigra makar još jednu sezonu, dok Mbapeu ne istekne ugovor i onda dođe kao slobodan u Madrid. Ronaldo bi u tom  slučaju činio udarni trio sa Benzemom i Azarom, na Zidanu ili nekom novom treneru bi bilo da ih poslaže i uigra.

No, to je na dugačkom štapu, za sada, izvesno je da će Ronaldo otići na leto, a da će Real sigurno razmotriti njegov povratak ako ne dovede Mbapea i/ili Halanda...

U svlačionici Reala su svesni  da im je potrebno osveženje i važna pojačanja, Ronalda svi vole i znaju koliko je rešavao utakmica kada niko drugi to nije mogao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Monday, 15.03.2021
15:30

Nemoj te to da mi radite puci ce mi cir od njega, pa taman sam se raspisao protiv izlizanog na svim portalima u regionu. :D