Povratak u 2019. godinu, Nejmar odbio da igra, čekirao kartu u jednom smeru!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 07.08.2023.
18:30
Izvor: Sportske.net

Sve je isto kao pre četiri godine...

Povezane vesti

Nejmar je danas i zvanično obavestio upravu Pari Sen Žermena da hoće da ode ovog leta i spreman je da povuče radikalan potez - da odbije da igra na startu prvenstva!

Isto je učinio i leta 2019. godine kada se pokajao što je napustio Barselonu i jedno vreme je bio van stroja jer je odbijao da trenira. Nejmar je tada propustio prve dve utakmice Lige 1, čekao je transfer u Barselonu, ali je PSŽ odbio sve ponude. Istina, ni Barsa se nije baš toliko potrudila jer je neposredno pre toga stigao Antoan Grizman, a Leo Mesi i Luis Suarez su i dalje bili nosioci napada i lideri ekipe.

Sada je situacija potpuno drugačija. Osman Dembele je odlučio da ode iz kluba, i to baš u PSŽ, a kako je Bernardo Silva i ovog leta nedosanjan san, Nejmarova pozajmica je potencijalno rešenje.

Naravno, Barselona nema novca da ga kupi, da ima, kupila bi Silvu, pa preostaje da vidimo šta će sada učiniti Pini Zahavi, čovek koji ga je i odveo u Pariz 2017. godine. 

Nejmar je navodno danas poručio Parižanima da je razočaran, da se oseća nezaštićeno, posebno kada klub nije uradio ništa kada su ga razbojnici napali u maju mesecu.

Preciznije, brojni igrači Pari Sen Žermena su redovno na meti razbojnika, to PSŽ ne može da spreči, ali Nejmar smatra da klub ne misli dovoljno na svoje igrače.

L'Ekip piše da nema nazad, da je i PSŽ bio spreman da ga proda, ali je tada Nejmar odbijao, do danas, kada je poručio da više ne želi da igra za francuski klub...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke