Poziv bivšeg cimera - Nemanja Matić odlazi u "odabranu srpsku zemlju"?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 10.03.2022.
10:00
Izvor: Sportske.net

Egzotično.

Srdjan Stevanovic/StarSport
Srdjan Stevanovic/StarSport

Povezane vesti

Vezista Mančester junajteda Nemanja Matić mogao bi karijeru u skorijem vremenu da nastavi u Australiji!

Da postoje tendencije za tako nečim otkrio je srpski napadač Aleksandar Prijović koji nastupa u tamošnjem prvenstvu za ekipu Vestern junajteda. Govoreći o brojnim temama svoje karijere, aktuelnoj sezoni, prošlosti te golu koji je odveo Srbiju na Mundijal u Rusiji, Prijović je upitan da prokomentariše potencijalni dolazak Nemanje Matića u Australiju.

Priznao je da je legenda Sidneja Miloš Ninković pokušavao da privoli Matića da dođe u taj australijski klub, a sada će svoju sreću okušati i Prijović.

Bivši vezista Crvene zvezde je nedavno rekao da je Matić lako mogao već da završi u Australiji:

"Pričao sam sa njim nedavno. Mislio sam da bi moglo da bude šansi da dođe u Australiju, ali on je potpisao novi ugovor sa Junajtedom. Moraćemo da sačekamo još nekoliko godina", kazao je Ninković za australijske medije.

Sada se u priču uključio i agent Prijović.

"Mogu pričati sa njim. Razgovaramo s vremena na vreme... Bili smo cimeri dok smo igrali u nacionalnom timu. Mogu da razgovaram sa njim, a definitivno neću navijati da ode u Sidnej", rekao je Prijović za "Keep up" uz smeh.

Poznato je da se u Australiji nalazi veliki broj srpskih državljana koji žive i rade u toj zemlji, te našim sportistima koji odu na ovaj kontinent nije teško da se uklope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke