Poznat način na koji će Levandovski otići iz Bajerna?

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 12.05.2022.
13:34
Izvor: Sportske.net

Sve je spremno za veliki transfer Poljaka.

AP Photo/Michael Probst
AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Pregovori u vezi sa novim ugovorom između poljskog napadača Roberta Levandovskog i Bajerna iz Minhena još uvek traju. Predstavnici kluba iz Minhena, na sve načine, pokušavaju da odobrovolje najboljeg igrača u timu da ostane na "Alijanc areni", ali se Poljaku baš i ne ostaje u Minhenu.

Levandovskom ugovor sa Bavarcima ističe naredne godine, a jedan od najboljih fudbalera na svetu, navodno, želi da napusti Nemačku, preseli se u Španiju, tačnije Kataloniju i obuče dres Barselone.

Agent iskusnog napadača Pini Zahavi izričit je u stavu da njegov klijent mora da napusti Bundesligu jer mu je ponestalo motiva u ligi koju je "obrnuo" uzduž i popreko. Uslovi koje Bajern nudi Levandovskom ne zadovoljavaju ni njegove finansijske želje, niti je dužina ponuđenog ugovora odgovarajuća.

Barsa je spremna da plati do 40.000.000 evra za Poljaka, ali će pokušati da dodatno obori cenu Levandovskom, tako što će fudbaler i njegov agent odbiti pregovore sa Bajernom. Tako će igraču i njegovom agentu biti ponuđeni mnogo bolji uslovi, dok će Bajern morati da se zadovolji "mrvicama" od prodaje svog najboljeg igrača.

Novi sastanak uprave Bavaraca i Pinija Zahavija zakazan je za narednu nedelju, ali nema naznaka da će se situacija promeniti. Levandovski je rešen u nameri da napusti Minhen i preseli se u Barselonu, velika mu je želja da se oproba u Primeri. U Barsi će ga dočekati raširenih ruku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke