Poznata sudbina Levandovskog, ovo su Bajernove mete!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 22.08.2018.
09:32
Izvor: Sportske.net

Poljak objasnio situaciju, na kraju nađena neka vrsta kompromisa, a Bajern će verovatno napraviti rekordni transfer u istoriji kluba...

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Robert Levandovski je priznao da je promenio agenta kako bi otišao iz Bajerna, ali ni Pini Zahavi mu neće pomoći.

Naime, kako stvari stoje, Poljak će ostati još jednu sezonu, a onda će mu Bavarci omogućiti da napusti klub u leto 2019.

Tada će Levandovski imati prilike da kada napuni 31 godinu ipak odigra par velikih sezona u nekoj jačoj ligi.

On je otkrio da je bio razočaran posle tri ili četiri slabije utakmice, proletos kada su pljuštale kritike i da je ostao sam, klub ga nije zaštitio.

Ipak, usledila je pomirljiva izjava da će zbog navijača ostati ove sezone.

Navodno, makar tako tvrdi "Bild" Bavarci pripremaju veliku kupovinu narednog leta, dve mete su Antoan Grizman i Paolo Dibala. Ovaj drugi bi mogao da bude lakša misija, pošto se veruje da bi Juventus mogao da žrtvuje "La Hoju" kako bi u klub vratio Pola Pogbu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Monday, 27.08.2018
02:25

Pogba se nece vratiti u Juve pomirite se vise sa tim!

avatar
Robert Lewandowski
Wednesday, 22.08.2018
18:21

Niste ovo bas dobro napisali, u pravu su ovi korisnici što kažu da je Leva rekao da je srećan u Minhenu! Što se tiče Dibale i Grizmana ta priča je tačna, ali da dolaze da zamene Levu ne... Oni će biti zamena za Riberija/Robena ako dodju! 💪 Lepo je Leva zaključio intervju time da njegovo srce pripada Minhenu, ali vi nastavite sa pričama da će u Real, Celsi... 👊

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 22.08.2018
14:24

Niko ne razmislja o tome ispravno. Ako kovac utegne ekipu i uspe da se domogne recimo duple krune i finala Lige Sampiona, nigde niko nece ici. Ako ekipa podbaci pola tiima ce biti nesrecno i nezadovoljno. Tako je sada, tako ce biti uvek i svugde. Samo Nejmar moze otici sa konja na magarca verujuci da ce u Francuskoj osvojiti zlatnu loptu.

avatar
Südkurve München
Wednesday, 22.08.2018
11:28

Zbog Kovaca je odlucio ostati u Bayernu

avatar
Wednesday, 22.08.2018
11:11

ja san čito sta je bild reko ni blizu niste točno preveli reko je da se osjećo usamljeno,ali mu se svidio kovačev plan i vidio je da ga klub cijeni jer nisu ga tili prodat i reko je da će još tri sezone ugovora ispunit jer se osjeća kao doma i neće da ide u drugu zemlju jer želi svim srcem igrat za bajern

avatar
Karambol
Wednesday, 22.08.2018
13:21

Upravo tako, Lewa je rekao da mu se svidele Kovaceve reci i plan kako zeli Bajern da igra i da ce dati sve od sebe da igra svim srcem za Bajern, a sto se tice rekordne kupovine Henes je rekao da naredno leto pada bomba ili Grizman ili Dibala videcemo..

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 22.08.2018
16:51

Bas bi oni dosli da igraju Bundesligu.

avatar
Malo veliki covek
Wednesday, 22.08.2018
10:51

Nema sanse da Juve proda Dibaly da bi kupio Pogbu.