Poznate brojke, Nejmar je "dvostruki" posao leta za PSŽ!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 13.08.2023.
15:31
Izvor: Sportske.net

Sada je sve jasnije...

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Fudbalski klub Pari Sen Žermen je potencijalnim odlaskom Nejmara u Al Hilal sasvim sigurno završio posao leta. 

Najpre, kao što smo već preneli, Nejmarov odlazak bio je glavni povod da se Kilijan Mbape predomisli oko potpisivanja ugovora do 2025. godine.Nejmarov odlazak bio je glavni povod da se Kilijan Mbape predomisli oko potpisivanja ugovora do 2025. godine.

Drugo, nakon što je Nejmar bio spreman i na raskid ugovora kako bi kao slobodan otišao u Barselonu, PSŽ će proći daleko bolje.

Radio Monte Karlo je upravo otkrio da će obeštećenje iznositi sigurno preko 60 miliona evra, što nije malo novca za igrača koga tako želite da se rešite.

Uz to, PSŽ je znatno ispraznio platni budžet, jer je Nejmar bio drugi najplaćeniji posle Kilijana Mbapea sa platom od preko 30 miliona po sezoni.

Kako je Nejmar imao ugovor do 2026. godine, PSŽ će samo na njegovim platama uštedeti preko 100 miliona evra. Kada na to dodamo i obeštećenje od preko 60 miliona i da će zbog Nejmara ostati Mbape, onda je ovo definitivno posao leta. 

Podsetimo, PSŽ je doveo i Osmana Dembelea i Gonsala Ramoša, kao i Marka Asensija, tako da će Luis Enrike opet imati snažan napad.

Inače, Nejmara čeka ugovor vredan od 100 miliona evra po sezoni, i ugovor na dve godine, tako da će se dodatno obogatiti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke