Poznato je, Juventus izbacio listu pojačanja!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 22.07.2021.
10:24
Izvor: Sportske.net

Direktor Čerubini ima spisak, šta su Alegrijeve želje...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

I dalje nema dogovora oko Lokatelija, mada većina smatra da je u pitanju rat nerava i da će na kraju nekadašnji igrač Milana završiti u Juventusu.

Arsenal je spreman da sa bonusima plati 45 miliona evra, ali igrač ne želi u PL, što stavlja Juventus u poziciju da zateže. Jer, oni su prvo nudili 30 miliona i štopera Dragušina što je Sasuolo odbio, oni traže 10 miliona za pozajmicu i obavezan otkup od 35 miliona na kraju sledeće godine, što je praktično isti novac koji nudi Arsenal. Videćemo kako će se klubovi dogovoriti, prioritet za novog direktora Čerubinija je da se produže ugovori sa Kjelinijem i Kuadradom, ali i da se razreši situacija oko Ronalda.

Najlakša bi bila razmena za Pari Sen Žermenom za Ikardija, ali to zavisi od odlaska Mbapea. Priča se da Alegri hoće Žesusa iz Sitija, ali on je preskup, kao i Vlahović, za njih bi trebalo izdvojiti po 60 miliona evra, novac koji Juventus nema.

Posle Lokatelija, probaće da završe posao oko Pjanića, ako Bosanac bude slobodan igrač, on takođe svim silama želi da se vrati u Juventus.

Pripreme su počele, Alegri nije otpisao nikoga, želi da vidi koliko može njegov pulen De Šiljo koji se vratio za pozajmice i koji bi mogao da bude alternativa kraj obe strane terena, Brazilcima, Sandru i Danilo. Takođe, Rugani je ponovo tu, Demiral želi da ode, pa je moguće da ako prodaju Turčina, u Juventusu zadrže štopera koji nikada do kraja nije ispunio očekivanja.

Oko Dibale postoji optimizam da će potpisati novi ugovor, ali pregovori stoje, čeka se dolazak njegovog agenta u Italiju. 

Neće biti velikih promena, već smo pisali, Kjeza ne ide nigde čak i ako stigne veća ponuda od 100 miliona koje su odbili od Čelsija, a izgleda da Alegri ne želi da se liši Bernadeskog koji je kod njega igrao najbolje, od dolaska u Fiorentinu.

Juve će prvu proveru imati za vikend protiv Ćezene. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke