Poznato je kada se Pogba vraća "kući"!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 23.06.2022.
19:40
Izvor: Sportske.net

Sve je dogovoreno i spremno za veliki povratak.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Sve je dogovoreno oko prelaska Pola Pogbe u Juventus. Francuski veznjak vratiće se u Torino nakon šest godina provedenih u Mančester junajtedu.

Pogba u Torino stiže kao slobodan igrač, baš kao i 2012. godine, kada se desila potpuno ista stvar, i tada je Juve bez evra obeštećenja dobio vezistu od "crvenih đavola".

Francuz se nikada nije pronašao na "Old Trafordu", često nije bio ni bleda senka onog igrača iz "crno-belog" dresa Juventusa. Sada se 29-godišnjak na velika vrata vraća u italijanski fudbal i "Alianc stadion".

Danas su obavljeni poslednji razgovori između Juvea i Pogbinih agenata, dogovoreno je da veznjak dođe u Torino početkom jula i tada potpiše ugovor sa "starom damom".

Pokušao je Siti da pokvari posao Juventusu, želeo je Gvardiola Pogbu u svom timu, ali je Francuz odlučio da se vrati "kući" i ponovo obuče omiljeni dres.

Podsetimo, Juventus je Pogbu prodao u Junajted za 100 miliona evra, sada ga besplatno vraća nazad. Ostaje samo da se ozvaniči kolika će mu biti primanja u Torinu, spekuliše se da će zarađivati oko osam miliona godišnje, to bi bilo duplo manje u odnosu na vreme u Junajtedu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke