Prag na nogama - Animozitet prema Plavšiću u Sparti!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 02.06.2021.
12:09
Izvor: Sportske.net

Odabrao je najvećeg rivala.

@ACSparta_CZ/Twitter
@ACSparta_CZ/Twitter

Povezane vesti

Fudbaler praške Sparte Srđan Plavšić jedna je od glavnih tema čeških medija zbog navodne odluke da pojača najvećeg rivala Slaviju.

Iako ništa još nije zvanično, Plavšić je prema relevantnim novinarima iz Češke dogovorio svoj prelazak u Slaviju, a to je dodatno podgrejano činjenicom da je bivši krilni fudbaler Crvene zvezde odbio da produži ugovor sa Spartom. 

Na kraju tekućeg meseca, on je slobodan igrač i vrlo lako može da pronađe novu sredinu koja će mu, kako ne moraju da plaćaju ikakvo obeštećenje za njega, obezbediti veću platu. To je, po svemu sudeći ljuti Spartin rival - Slavija - kojima se obećao.

Sparta je razočarana njegovim izborom, da posle četiri godine načini ovakvu odluku, pa čak iz kluba poručuju da bi taj potez bio neoprostiv.

"Iako se Plavšić borio za Spartu poslednje četiri godine i obično leteo duž aut-linije za saigrače koji nisu dovoljno radili, to se ne zaboravlja. Luda rečenica, ali suština je izostavljena. Takvi igrači ne idu kod rivala i za to postoji mržnja. Ovde je reč o laganju u oči i to je izvan granica svega", kažu iz kluba.

On jeste nedavno demantovao te navode putem svog zvaničnog Instagram naloga, ali mediji u Češkoj ni nakon toga nisu prestali da najavljuju transfer koji trese Prag.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke