Pre tri godine iz Intera došao u Zvezdu, sad je potpisao za ''fenjeraša'' slovenačke druge lige!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.03.2024.
22:00
Izvor: Sportske.net

Fudbalski sunovrat...

2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Januara 2021. godine, u srpskim medijima je sa velikom pažnjom ispraćen transfer mladog krilnog fudbalera Aksela Bakajoka, koji je iz Intera došao u Crvenu zvezdu, i to bez obeštećenja, s tim što je italijanski velikan imao pravo na 15 posto od sledeće proidaje.

Očekivalo se da će tadašnji trener Crvene zvezde Dejan Stanković uspeti da iskoristi Bakajokove kvalitete, s obzirom da je imao dosta informacija o njemu iz Intera, ali francuski fudbaler ta očekivanja nije ispunio.

Samo osam takmičarskih mečeva je Bakajoko upisao u dresu Crvene zvezde, ali se može pohvaliti sa dve duple krune tokom svog boravka na ''Marakani''.

Zvezdu je napustio u leto 2022. godine, sporazumnim okončanjem saradnje, posle čega je nakratko pronašao angažman u Južnoj Koreji, ali je od letos opet bio bez kluba.

Sve do juče, kada je postao član slovenačkog Tabora iz Sežane. A o kakvom se fudbalskom sunovratu radi, najbolje ilustruje podatak da je Bakajkokov novi klub trenutno poslednjeplasirani u DRUGOJ ligi Slovenije, sa samo jednom pobedom iz 19 kola...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke