Pre tri godine otpisali Pavlovića zbog srca, sada nude 20.000.000 evra!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 25.09.2023.
09:00
Izvor: Sportske.net

Interesovanje nije prestalo.

EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO
EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Povezane vesti

Strahinja Pavlović je svoj talenat nagovestio igrama u Ligi Evrope za Partizan kada je pre tri godine privukao pažnju velikog broja evropskih klubova.

Među njima je bio i Lacio koji je tada praktično dogovorio transfer "Kalabe", ali se u međuvremenu predomislio zbog tvrdnji doktora iz Rima da defanzivac ima zdravstvenih problema sa srcem.

To je iskoristio Monako i doveo ga za 10.000.000 evra, da bi njegov ugovor prošlog leta otkupio Salcburg za 7.000.000.

Gazeta delo sport prenela je informaciju da je Lacio ponudio Salcburgu 20.000.000 evra kako bi doveo Pavlovića.

Austrijanci navodno ne bi imali ništa protiv transfera reprezentativca Srbije u januaru ili na kraju sezone, to je "modus operandi" svih klubova u vlasništvu Red Bul korporacije - kupi jeftino i prodaj skupo.

Strategija Salcburga prilično je jasna, zamene za nosioce igre se uveliko spremaju u okviru prvog tima, pa nijedan odlazak neće imati prevelike posledice po ekipu.

Oglasio se i doktor Pulčini koji je pre tri godine izneo dijagnozu koja je mogla da ozbiljno ugrozi karijeru srpskog fudbalera.

"U tom momentu, Pavlović nije bio fizički dobro spreman, imao je neke anomalije koje su mi izazivale ozbiljne sumnje i zato nisam mogao da mu dam dozvolu da igra. On je sjajan fudbaler, ali u tom periodu je bila takva situacija, da je mogao da ima ozbiljne probleme sa zdravljem. Možda je sada rešio sve te probleme", smatra doktor Pulčini.

S obzirom da je već na početku grupne faze Lige šampiona u Lisabonu pokazao da bez ikakvih problema može izdržati ozbiljan evropski ritam, dilema je gotovo sigurno otklonjena.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke