Predomislili se? Kragujevčanin ipak u Juventusu?

Autor: Boris Jovanović
sreda 03.08.2022.
08:11
Izvor: Sportske.net

Da li će mu se ispuniti san?

Beta/AP Photo/Michael Probst, Pool
Beta/AP Photo/Michael Probst, Pool

Povezane vesti

Opet Filip Kostić i opet Juventus.

Naime, posle američke turneje, situacija se promenila, italijanski klub traži još jednog igrača po bokovima, tim pre što je Kjeza verovatno van stroja do oktobra, možda i duže, zavisi kako oporavak bude trajao.

Vest Hem je poslao ultimatum, njihova ponuda je 15 miliona evra, ali i sam "Tučko" okleva, i dalje čeka Juventus, mada je bio siguran da posle dolaska Di Marije otpada njegov transfer karijere.

Agent Lući nije prekidao kontakte sa "Bjankonerima" koji sada moraju brzo da reaguju, iskoriste želju igrača da zaigra za giganta, cena je 15 miliona evra, a priča se da je Kostić odavno pristao na uslove Juventusa i da je spreman za manje novca da se preseli među "Bjankonere".

Videćemo kako će se situacija razvijati, ali odluka bi trebalo da bude donešena tokom narednih nekoliko nada. 

Nemački šampionat počinje u petak, otvaraju ga Ajntraht i Bajern, Kostić je najavljen u tom meču, ali videćemo hoće li njegov klub rizikovati. Prošle godine Srbin je dao gol u pobedi "Adlera" u Minhenu. Kvote prvog kola nemačkog šampionata možete videti na AdmiralBet, naš predlog sa starta su baš golovi u duelu Ajntrahta i Bajerna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke