Predrag Rajković i šampion na tapetu FIFA, šta se desilo?!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 01.08.2021.
09:11
Izvor: Sportske.net

Golman srpske reprezentacije u centru sukoba...

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Pravila su jasna, klubovi ne mogu direktno da pregovaraju sa igračima pod ugovorom, osim ako ugovor ističe u narednih šest meseci.

Predrag Rajković je jedan od najboljih golmana francuske lige, dovođen je u vezu sa većim klubovima od Remsa, ali oni ga ne puštaju. To je potvrdio i predsednik kluba Žan Pjer Kalo, on kaže da srpski golman ne ide nigde, a da će čitavu stvar razrešiti FIFA.

Naime, iz Remsa optužuju šampiona Francuske ekipu Lila da se se iza njihovih leđa dogovorili sa našim golmanom. "Doge" traže čuvara mreže posle prodaje Manjana Milanu, pominjan je Vlahodimos iz Benfike, ali je prva meta Rajković.

Izgleda da su dobili njegov pristanak, obratili su se Remsu tek posle toga, makar tako tvrde u nekadašnjem vicešampionu Evrope, pa zbog toga prete sudom. Lil im je ponudio razmenu igrača na pozajmicu, da u nekadašnju prestonicu Galije pošalje brazilskog golmana Lea Žardima, a da dobiju Srbina. Rems ne pristaje, jasno, Rajković je prvi golman, a Žardim je bio u Boavišti na pozajmici, pa je jasno zbog čega ne pristaju.

Da li je prijava FIFA samo pretnja da oteraju Lil, ili će čitav slučaj završiti pred disciplincima, videćemo. Tek, Rajković je prerastao Rems, želi jasno da brani na višem nivou u Ligi šampiona, ali ovog leta će mu se ta želja teško ispuniti. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke