Predsednik Ajntrahta razočaran odlaskom Kostića: "Izuzetan igrač, ali ne razumem"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 10.08.2022.
19:00
Izvor: Sportske.net

Nije im lako što ostaju bez uzdanice tima.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Presednik fudbalskog kluba Ajntraht iz Frankfurta Peter Fišer izjavio je kako nije siguran da je odluka Filipa Kostića da ode neposredno pred meč Superkupa Evrope sa Real Madridom prava.

Kostić nije otputovao sa ekipom u Helsinki i sada ostaje da se završe detalji sa Ajntrahtom oko njegovog transfera u Juventus. Kragujevčanin je bio jedan od najboljih fudbalera Ajntrahta godinama unazad, a svakako jedan od ključnih za osvajanje prošlosezonske Lige Evrope, stoga nije čudno što su mnogi razočarani jer ostaju bez igrača svetske klase. Među njima je i prvi čovek kluba Peter Fišer.

"Ako nekada budete imali priliku da igrate protiv Real Madrida u Superkupu, a ne protiv niželigaškog lokalnog rivala, pred 500 zemalja koje gledaju utakmicu i dobijate nagradu za najboljeg igrača Lige Evrope, onda biste tu trebalo da budete. Ako to ne uradite, onda na kraju dana shvatam koliko je čitav posao zbrkan", rekao je Fišer.

Ipak, on Kostiću želi sve najbolje jer zna koliko je Filip dobrog doneo Ajntrahtu.

"Ovaj odlazak nikako neće umanjiti njegov učinak. Kada ga se budem prisećao, uvek ću se setiti kakav je centaršut imao. Izuzetan igrač kojeg ćemo uvek nositi u srcima", dodao je Fišer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke