Predstavnici Milana na meču Gladbaha i Fiorentine!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 16.02.2017.
20:36
Izvor: Sportske.net

Budući sportski direktor "Rosonera" već radi na pojačavanju ekipe Vinćenca Montele.

BETA/AP Photo/Michael Probst
BETA/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Kako dobro obavešteni Đanluka Di Marcio prenosi, naslednik Adrijana Galijanija na mestu sportskog direktora Milana, Masimo Mirabelji, već vredno radi svoj posao.

Naime, on sa tribina posmatra duel Borusije Menhengladbah i Fiorentine u okviru Lige Evrope, a posebnu pažnju će posvetiti dvojici fudbalera.

Na njegovom radaru se nalazi po jedna fudbaler iz obe ekipe, zainteresovan je za Mahmuda Dahuda iz Borusije i jednog od najtalentovanijih italijanskih fudbaler iz redova "Viole" Federika Bernardeskija.

Dahud je zaludeo Evropu još minule sezone, Borusija je uspela da ga zadrži u prethodna dva prelazna roka, ali teško da će uspeti i u narednom, kako mu ostaje sve manje vremena na ugovoru sa ekipom Gladbaha.

Procenjuje se da bi mogao da ode za svega 10 miliona evra, što bi svakako bio sjajan posao za bilo koju zainteresovanu ekipu, a možda i ponajviše za Milan, kako na "San Siru" planiraju potpunu rekonstrukciju po dolasku nove uprave.

Bernardeschi Bernardeski

Što se tiče Bernardeskija, svaki tim sa "Čizme" sanja da ga ima u svojim redovima kako je jedan od najvećih bisera italijanskog fudbala. Fiorentina će definitivno tvrditi pazar, videćemo pred kolikom ponudom će se uprava tima iz Firence predati.

Bernardeski je slatkim mukama, intersovanje za njegove usluge je ogromno, a Milan bi najveće konkurente mogao da ima u gradskom rivalu Interu i Totenhem Sparsima, kako Poketimo izuzetno ceni sjajnog fudbalera Fiorentine.

Bernardeski je već pokazao deo svog repertoara Marbeljiju , kako je protiv Gladbaha postigao golčinu, koju možete videti OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Friday, 17.02.2017
01:12

Donaruma- De Siljo/Darmijan/Kalabrija, Rugani, Romanjoli, Antoneli/Krisito- Pelegrini/Kristante, Verati, RVT- Bernardeski/Berardi, Beloti/Petanja, Insinje.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Friday, 17.02.2017
00:54
avatar
Bidza i Tridza
Friday, 17.02.2017
00:19

Bilo bi lepo da ih Milan dovede. I odlicno bi bilo da uzmu Dahuda za 10 miliona al Fiorentina bi za Bernardeskija verovatno trazila najmanje 30.

avatar
rossoneroug
Thursday, 16.02.2017
23:03

Bernardeski bi nam bio sjajno pojacanje... Nadam se da mozemo da uradimo dosta toga ovog ljeta...

avatar
Forza RoSs0neri
Thursday, 16.02.2017
22:36

Ako moze obojica,ma da Berna ne ide ispod 35-40m sigurno.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Thursday, 16.02.2017
21:48

Sino Europe Sports je pozvao kineske medije na konferenciju za novinare koja će se u narednim danima održati u Pekingu.

avatar
rossonero_t
Thursday, 16.02.2017
21:41

Bernardeski obavezno, Dahuda ne znam bas dobro...