Predviđanja - Ova osmorica neće biti u Liverpulu naredne sezone!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 09.11.2017.
23:33
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će na kraju sezone doći vreme za rastanak sa pojedinim igračima.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul ne postiže baš rezultate koji se od njega očekuju, a očekuje se borba za titulu jer se radi o jednom od najcenjenijih fudbalskih klubova na planeti.

Titule nema ni na vidiku, tako je i ove sezone. Klub je pokušavao sa promenama trenera, nije uspevalo. Sada očekujte promenu igračkog kadra i politike transfera.

Očekuje se da će na leto doći do velikih problema u timu, nekoliko standardnih fudbalera bi mogli da napuste ekipu i da se oprobaju na nekom drugom mestu.

Nabrojali smo osmoricu, evo za koga smatramo da neće biti u sastavu naredne godine:

1) Lazar Marković

Srpski fudbaler ne dobija pažnju Jirgena Klopa, možda ode već na zimu. Klop želi da oproba mlađe igrače na njegovoj poziciji kada se igraju manje bitne utakmice, pa popularni "Markec" mora da traga za novim klubom. Ubeđeni smo da ga nećemo gledati naredne godine u Liverpulu.

2) Deni Ings

Ovaj napadač se nije najbolje snašao u Liverpulu, ali je razlog za tako nešto činjenica da je često povređivan. Ove sezone nije igrao, skoro je i počeo da trenira, a sigurno je da se pored izuzetne konkurencije u napadu neće naigrati.

3) Emre Čan


Fudbaler sredine terena ostaje bez ugovora na kraju sezone, a postoji mogućnost da ode i u januaru mesecu.

4) Dejan Lovren


Liverpulova odbrana je slaba ove sezone, a Lovren je daleko od svoje dobre forme. Izgleda da je došlo vreme za neki sveži početak, Klop bi mogao da reorganizuje odbranu za sledeću sezonu, mogao bi da dovede konačno Van Dajka i da zameni Lovrena.

5) Džon Flanagan

Bek Liverpula je imao teške povrede tokom svoje karijere i iako je rođen veoma blizu "Enfilda", nije mu suđeno da bude starter tog tima.

Igrao je samo jednom ove sezone i to protiv Lestera u okviru Liga kupa. Smatra se da je pozajmica ili prodaja najbolja opcija za njega, ali i za Liverpul.

6) Daniel Staridž

Napadač nije u prvom planu kada su svi zdravi i orni da igraju, ali ima i veoma visoku platu. Poenta priče - ugovor neće biti produžen, a traje do 2019. godine. Ovo bi moglo da znači i prodaju Staridža na leto.

7) Filipe Kutinjo

Kontroverzni fudbaler, želeo je da ode ovog leta, izgleda da je bilo i svađi unutar kluba, svašta se dešavalo kada je njegov transfer u Barselonu u pitanju.

Nama izgleda kao da je pitanje vremena kada će otići iz Liverpula, u poslednjih par meseci deluje kao nezadovoljan. Prodaja na leto se sama nameće.

8) Ragnar Klavan


Ukoliko Klop dovede dva štopera do leta, za Klavana neće biti mesta u timu, u to smo ubeđeni. Džo Gomez će biti još jedan fudbaler koji će se nametati za mesto štopera.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kibox
Friday, 10.11.2017
20:49

Morate svi biti svesni da je ova čista već trebalo da se desi. Letos je trebalo pozajmiti Markovića i Ingsa, kao i Flanagana, može i u Čempionšip, pa videti ima lu od njih vajde. Ja sam čak i pre da se Marković prodao. Nogdana takođe, kao i Munjolea Takođe, jasno je da je trebalo dovesti odličnog golmana, dao bih pare za Šmajhela ili dzaba dovesti Harta, dok bi Vord igrao kupove. Morena isto bih prodao, a gurao Robertsona. Dovesti špica koji se uklapa u ovaj sistem, nekoga ko je više CF od Firmina i koji imabolju završnicu.

avatar
_mladen_
Friday, 10.11.2017
21:40

Kakav crni Hart, taj je svoje zavrsio, moze da brani za cekicare i to je to. Moreno ako nastavi ovako, nema potrebe da se prodaje, decko je zasluzeno uz Salaha najbolji igrac Liverpula ove sezone.

avatar
_mladen_
Saturday, 11.11.2017
20:03

Sta si ti gledao onda kad ti je Moreno rupa ove sezone... xD Decko se popravio i prati igru savrseno. Ne volim to pljuvanje bez potrebe. Otkud ti znas da ce kiksati? To jos vise ne podnosim, kad pricaju kiksace svakog trenutka, odakle ti znas? Nije on uopste los fudbaler i zasluzio je svoje mesto u timu.

avatar
Kibox
Saturday, 11.11.2017
18:13

Moreno? I dalje je ista rupa, nije kiksirao previše, ali pitanje je trenutka. Ok mi je da bude 2. Levi bek, ali bih gurao Robertsona, perspektivan je i ofanzivan.

avatar
xman
Friday, 10.11.2017
13:02

Stu mora da ostane

avatar
Gorčilo
Friday, 10.11.2017
12:40

Sigurno idu Flanagan, Klavan, Marković i Lovren. Čan je takođe blizu da ode. Staridž i Kutinjo malo teže ali videćemo.

avatar
_Goran_
Friday, 10.11.2017
12:11

Staridž ostaje.

avatar
Скаузерлија
Friday, 10.11.2017
10:41

Што се тиче голмана једно име за одстел је сигурно а то је Адам Богдан. Искрено се надам да ће његовим стопама и Мињоле јер дечко сигурно не заслужује место испред Каријуса и Ворда. У случај да Мињоле остане онда ми сасвим реално делује да Ворд напусти Пул ( што би била велика грешка ).nФланаган и Клаван вероватно напуштају клуб а мислим да ће Дејан да ,, претекне '' али се мора полако навикавати на улогу 3. или 4. штопера у екипи. Остали ми делују сигурно мада поново све зависи од тога кога ће Клоп све регрутовати на лето. Ремонт одбране је прекопотребан.nФили је већ напустио клуб, само је питање да ли ће отићи на зиму или на лето. Далеко му лепа кућа јер када играч глуми повреду како не би играо за клуб а онда одигра за репрезентацију онда је јасно да му нема будућности у том клубу. И Клоп је то схватио а надам се да ће ускоро и власници. Продаја и сав новац уложити у квалитетног штопера и задњег везног и Ливерпул ће бити јачи него са Кутињом у тиму. Што се тиче Чана, његов одлазак је фифти-фифти што је скоро рекао и велики Стиви, гостујући на #PLTonight. Треба му понудити траку и повећање плате па ако остане - супер, а ако не остане - све најлепше.nМарковић и Милнер су ми некако први пикови да напусте клуб онда када се ради о везњацима а искрено се надам да ће том трајекторијом и Хендерсон јер поред солидних пасова и повремених пресецања противничких пасова капитен не нуди ништа. Матип преноси лопту са своје половине све до 30-ак метара од противничког гола и мислим да то говори највише у прилог да је Хендерсон једноставно недовољно квалитетан за Ливерпул.nОчекујем да Дени Ингс колико већ у јануару оде на неку позајмцу а његов статус у Ливерпулу највише зависи од тога како се покаже на тој позајмици. Видим га у Клоповом систему али не знам да ли је довољно квалитетан. Стариџ је друга прича. Од када се вратио са позајмице игра као нека девојчица. Плаши се дуела, не улази у опасну зону довољно, пре се одлучује за шут са дистанце него да себи отвори простор радом и трчањем... Једноставно је плашљив и није то онај играч од пре пар година. Уколико се нешто не промени мислим да би најбоље по обе старне било да напусти клуб ( иначе, плата му је 120к недељно што је превише за играча који толико мало пружа ).

avatar
ElNino
Friday, 10.11.2017
09:33

Realna priča.

avatar
Mangus
Friday, 10.11.2017
09:09

Cana treba zadrzati ako postoji sansa. Dobar je igrac, samo da malo poradi na tome da u kontinuitetu pruza dobre partije.nOstali komotno mogu da idu. Kut je strasan igrac ali za lovy koju klub moze da izvuce, doci ce dva sasvim dobra veznjaka i problem resen

avatar
Merseysade Red
Friday, 10.11.2017
08:46

Realna lista... od svih ovih valjalo bi da ostanu dr Kou i dr Emre...

avatar
Kralj Stiven
Friday, 10.11.2017
07:44

Od navedenih treba zadrzati Dzana i Flanagana koji zasluzuje sansu jer je pre svega dete kluba i igra srcem,za Kutinja svejedno ako hoce da ide na leto treba da ga puste za enormnu cifru izdrzali su ciganisanje,a sta god odluce na leto dobro je.Staridz koliko god da mi je drag treba da ode,kvalitet nije sporan koliko nezainteresovanost i povrede prevelika kocka.Najveca fudbalska greska treba vec sad da leti iz kluba,ali neka povede i kapitencinu sa sobom.

avatar
_mladen_
Friday, 10.11.2017
02:43

Kamo lepe srece da ce se u Liverpulu sve tako lako ocistiti i zameniti novim igracima. Kutinjo sigurno odlazi, verovarno Dzan, Staridza bih ostavio, jer on uvek moze postici gol, samo ako ostane zdrav.

avatar
Stefan Išizaki
Friday, 10.11.2017
01:21

Posle SP-a Kutinjo napušta Liverpul.