Pregovori počeli, da li se nazire novi Halandov klub?

Autor: Boris Jovanović
sreda 13.10.2021.
09:03
Izvor: Sportske.net

Oni su u najboljoj poziciji da završe transfer...

EPA-EFE/LARS BARON / POOL
EPA-EFE/LARS BARON / POOL

Povezane vesti

Više nema nikakve dileme, Rajola i Alfi Haland pregovaraju sa Sitijem. Engleski šampion je krenuo u akciju, odustali su definitivno od Kejna, ovo je mnogo lakša misija. Dortmund se ne pita ništa, sigurno je da će "Građani" platiti 75 miliona evra bez problema, ali treba ubediti Halanda.

Ne malu pomoć pruža otac Alfi i sam nekada igrač Sitija, on gura transfer u Englesku.

Ne očekuje se da loš odnos Gvardiole i Rajole zbog Zlatana bude problem, jer su obojica spremni da zakopaju ratne sekire kako bi odradili transferu.

Sitijeva prednost je Halandova plata koja bi bila veća u Realu, mada manja nego u Parizu, ogromna provizija koju su spremni da isplate Rajoli i igračevom ocu, ali i atraktivnost PL.

Haland nije krio da želi u Real, ali kada se sve uzme u obzir, Madriđani teško da mogu da dobiju bitku, na kraju krajeva imperativ svih imperativa je Mbape.

Pominje se i Mančester Junajted, Solskjer jeste u direktnom kontaktu sa igračem, ali veruje se da bi Halandove šanse ne samo da bude standardan, već i budućnost izgledala mnogo svetlije u Sitiju. Mančester Junajted ima svoje mlade igrače i mada traži zamenu za Kavanija, tu su Rašford, Grinvud, Marsijal i naravno Ronaldo, pa bi sigurno želeli da sredstva iskoriste za jačanje nekih drugih pozicija u klubu, recimo veznom redu, s obzirom da je Pogba sve bliži izlaznim vratima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke