PRELAZNI ROK (20. januar) - Lingard u centru pažnje, Dembele progovorio

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 20.01.2022.
20:53
Izvor: Sportske.net

Kakve su novosti na fudbalskoj pijaci?

Povezane vesti

Januarski prelazni rok se zahuktava, a poslednja trećina meseca daće odgovore na najvažnija pitanja koja čekamo.

Bližimo se kraju zimskog prelaznog roka, a navijače širom sveta zanima kakav epilog čeka Erlinga Halanda i Dušana Vlahovića, dok ne bi trebalo zanemariti ni ostale važne priče.

19:58 - Arsenal pronašao pojačanje u MLS ligi?

19:40 - Fudbaler Mančester junajteda Džesi Lingard nije u prvi planovima ni kod Ralfa Rangnika i čini se sve ne bi li on napustio klub u januaru. Međitim, nije tako jednostavno.

19:25 - Ajntraht iz Frankfurta je doveo konkurenciju Filipu Kostiću!

18:06 - Defanzivac Arsenala Pablo Mari nova je akvizicija Udinezea. U dresu "tobdžija" ove sezone odigrao je svega tri utakmice.

17:20 - Usman Dembele se oglasio saopštenjem nakon što je sportski direktor kluba Mateu Alemani rekao da će Francuz napustiti klub u narednih 10 dana.

16:55 - Nekadašnji napadač Partizana Ognjen Ožegović slobodan je igrač i mogao bi da završi u komšiluku.

16:32 - Mladi vezista Vojvodine Mirko Topić govorio je ekskluzivno za naš portal o interesovanjima španskih klubova za njegove usluge.

15:22 - Nekadašnji italijanski fudbaler Fabio Kanavaro novi je kandidat za klupu Evertona, koji je pre četiri dana smenio Rafaela Beniteza. Najbolji fudbaler Svetskog prvenstva 2006. godine će tako biti u konkurenciji sa Vejnom Runijem i Robertom Martinezom, čija imena su se početkom nedelje dovodila u vezu sa engleskim klubom.

15:12 - Totenhem po svaku cenu želi ove zime da dovede kapitena Milana Franka Kesija, kojem ugovor na "San Siru" ističe na kraju sezone. Antonio Konte želi da sa Totenhenom napadne plasman u TOP4, a znajući da će na leto biti gužva za odličnog vezistu, smatra da je ovaj prelazni rok prava stvar za transfer.

14:55 - Džesi Lingard ipak neće pojačati Njukasl, koji ga je planirao kao glavnog igrača u drugom delu sezone. Mančester junajted je odbio ponudu za krilnog fudbalera.

14:42 - Liverpul vratio sa pozajmica Rajsa Vilijamsa. 

14:26 - Barselona je na putu da produži ugovor sa talentovanim Gavijem do 2026. godine i tako osigura budućnost perspektivnog igrača na "Kamp Nou", dok je Niko Gonzalez zvanično registrovan kao prvotimac.

13:47 - Talentovani vezista Juventusa Mohamed Ihateren najverovatnije će igrati do kraja sezone na pozajmici u Ajaksu uz opciju da ga na kraju sezone otkupi amsterdamski velikan. Preostaje samo da se fudbaler dogovori sa Ajaksom o ličnim uslovima.

13:41 - Vagner Lav je potisao ugovor do kraja sezone sa danskim Mitjilandom.

13:12 - Aron Remzi se oporavio od virusa korona, pa je sada pitanje trenutka kada će se pojačati Njukasl i tako se vratiti u Premijer ligu.

12:16 - Iskusni fudbaler Valensije Danijel Vas na putu je da pojača madridski Atletiko, a pregovori između dva španska kluba su u završnoj fazi.

11:50 - Pregovori između Milana i Tea Ernandeza napreduju i uskoro bi trebalo očekivati da vihorni levi bek dobije novi ugovor na "San Siru".

11:18 - Udineze je nakon solidne partije protiv Lacija u Kupu Italije rešio da se pojača pa je na pozajmicu doveo Pabla Marija iz Arsenala.

10:55 - Dembele je skolnjen iz tima pred večerašnji duel protiv Atletik Bilbaa u Kupu kralja. Sportski direktor Barselone Mateu Alemani mu je poručio da što pre napusti klub ukoliko budućnost ne vidi na "Kamp Nou". 

10:04 - Nakon spektakularne partije protiv Lestera i dva gola u nadoknadi vremena Stiven Bergvajn defintivno ostaje u Londonu. Ajaks je bio najzainteresovaniji da ga dovede, ali posle sinoćne utakmice tim Dušana Tadića neće dobiti veliko pojačanje.

9:35 - Razrešava se situacija oko Usmana Dembelea. Upravo je stigao u trening kamp Barselone gde će dati odgovor na ponudu katalonskog kluba za novi ugovor. Sve bi trebalo da bude poznato do kraja narednog sata.

8:53 - Totenhem je sinoć ostvario neverovatnu pobedu protiv Lestera 3:2, a nakon meča Antonio Konte nije želeo da previše komentariše mogućnost da velika želja njegovog kluba Dušan Vlahović završi u Arsenalu.

8:29 - Neverovatna priča stiže iz Italije. Stefano Sensi je trebalo da bude danas predstavljen u Sampdoriji u koju bi stigao na pozajmicu iz Intera, ali su gol koji je sinoć dao Empoliju i povreda Hoakina Koree uticali da se odluka o pozajmici preispita do subote.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke