Premijer liga se sprema za najveći "domaći" transfer ikada!

Autor: Milovan Longinov
petak 19.02.2021.
08:45
Izvor: Sportske.net

Izdaja ili realnost?

EPA-EFE/Matt Dunham
EPA-EFE/Matt Dunham

Povezane vesti

Hari Kejn želi da napusti Totenhem ovog leta, odjeknulo je noćas na Ostrvu!

Kao što je i moglo da se pretpostavi, Kejn je svestan da mora da napusti Totenhem ukoliko želi da se bori za najveće klupske trofeje - Premijer ligu i Ligu šampiona, a iako nije rečeno gde želi da ide, svi veruju da će Mančester Siti biti glavni kandidat da ga dovede. 

Danijel Levi je odredio i cenu, astronomskih 170 miliona evra, što će biti ubedljivo najveći "domaći" transfer na Ostrvu i treći najskuplji na svetu još od Nejmara i Mbapea koje je PSŽ platio 222 i 180 miliona evra.

Kejn puni 28 godina, u najboljem je trenutku u svojoj karijeri, i jasno je da sa Totenhemom neće uspeti da ispiše istoriju najboljih napadača u Premijer ligi i Evropi. 

Istovremeno je stigla i informacija da Totenhem već "merka" zamene za Kejna, trenutno su prvi na listi Dominik Kalvert-Luin, koji se nameće i kao najlogičnije rešenje, dok je plan B Deni Ings iz Sautemptona.

Obojica igraju odlične sezone u Evertonu i Sautemptonu, no, pitanje je da li mogu da dostignu Kejnov nivo u Totenhemu, ali su svakako dostojna imena da pokušaju da ga zamene. 

Čekamo leto, deluje da će "prštati" na sve strane, više nego ikad...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke