Preoket - Junajted ipak kupuje ove zime

Autor: Sportske Net
utorak 10.01.2023.
20:45
Izvor: Sportske.net

Ako Turci malo popuste...

Manchester United
Manchester United

Povezane vesti

Kako javlja Fabricio Romano, Vout Veghorst je postigao usmeni dogovor sa Mančester junajtedom. Međutim, čeka se potvrda Bešiktaša koji će ga pustiti ukoliko pronađe adekvatnu zamenu. 

Prethodnih dana u engleskim medijima pojavila se vest da menadžer Junajteda Erik ten Hag želi da na Old Traford dovede na pozajmicu fudbalera Barnlija Vouta Veghorsta. Problem je taj što je napadač na pozajmici u Bešiktašu iz Barnlija do kraja sezone. U Barnli je stigao pre godinu dana iz Volsfburga, ali je ubrzo prosleđen u Tursku, kako je Barnli završio u Čempionšipu.

Veghorst je za Bešiktaš postigao osam golova na 16 utakmica u Superligi. Dodatno je privukao pažnju i igrama na Svetskom prvenstvu u Kataru gde je postigao dva gola na meču sa Argentinom u četvrtfinalu.

Nije tajna da Junajtedu treba napadač, a Ten Hagova ideja je bila da 30-godišnjak dođe na pozajmicu. Kako Romano prenosi, cifra koju su ,,đavoli" spremni da izdvoje je tri miliona. 

Podsetimo, Bešiktaš se pre nekoliko dana oglasio i demantovao navode medija. 

„Najave da se ugovor o pozajmici može raskinuti u slučaju isplate odštete od 2,5 miliona evra nisu tačne. Odluku o budućnosti igrača doneće samo klub. Obavestićemo vas ako bude promena“, pisalo je u saopštenju Bešiktaša.

Veghorst je za reprezentaciju Holandije ukupno je odigrao 19 mečeva i postigao pet golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke