Preokret? Donaruma ostaje u Italiji!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 10.06.2021.
08:21
Izvor: Sportske.net

Da li ćemo ga ipak naredne godine gledati u Seriji A?

 MATTEO BAZZI
MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Nije gotovo.

Naime, Donaruma i dalje nije potpisao za PSŽ, ali mediji uveravaju da je sve dogovoreno, pod Rajolinim uslovima. Ostala je njegova provizija, ali navodno je suma 12 miliona evra po godini za golmana italijanske reprezentacije koji je slobodan, ističe mu ugovor sa Milanom i sigurno će napustiti klub.

Ali, iako su mediji očekivali da će se boriti za mesto sa Navasom, izgleda da će ostati u Italiji.

Naime, "L'Ekip" tvrdi da je Donaruma pristao da ode na pozajmicu i to u Romu!

Prema informacijama najtiražnijeg francuskog sportskog lista on će sledeću godinu provesti kod Murinja koji traži čuvara mreže i koji bi oberučke prihvatio ovu ponudu.

Za Poketina, ali i ljude u klubu Kejlor Navas ostaje prva opcija, ima 34 godine, produžio je ugovor, Kostarikanac je prvi golman, a za Donarumu je najvažnije da brani.

Golman je učinio sve da izbegne odlazak u Juventus koji je spremao ponudu jer bi se suočio sa revoltom navijača Milana. Ako bude zaista u dresu Rome stigao na "San Siro" čeka ga porcija zvižduka, ali ni izbliza takva mržnja kao kad bi branio gol Juventusa protiv "Rosonera".

Ostaje da vidimo rasplet, Murinjo traži golmana, Pau Lopez će napustiti klub, pominjano je nekoliko čuvara mreže poput Golinija, Kranja, kao i Rui Patrisija, ali je Portugalac iz Vulvsa izgleda preskup.

Donaruma bi bio rešenje za sezonu, a novac namenjen kupovini golmana, klub bi preusmerio na pojačanja u odbrani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke