Preokret, Gvardiola digao ruke od velikog pojačanja!

Autor: Aleksandar Golubović
petak 18.06.2021.
19:19
Izvor: Sportske.net

Ne zanimaju ga štoperi.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Engleski šampion Mančester Siti ipak neće dovesti Serhija Ramosa, koji je preksinoć napustio Real Madrid, pošto je namera stručnog štaba Pepa Gvardiole da nastavi saradnju sa reprezentativcem Španijem Emerikom Laportom, prenosi AS.

Siti je uz PSŽ slovio za glavnog favorita za potpis španskog veterana, jer je namera fudbalera da se u naredne dve-tri sezone bori za što više trofeja u jakom klubu.

Vicešampion Evrope se savršeno uklapao u taj profil kluba, ali prema izvorima AS-a Gvardiola ne namerava da pojačava centralnu defanzivu.

Od opcija ima neprikosnovenog Rubena Dijasa, Džona Stounsa, Holanđanina Ejka i spomenutog Laporta, koji se dovodio u vezu sa povratkom u Španiju.

Jedini koji ih je napustio ovog leta bio je Erik Garsija, koji nije briljirao po minutaži, ali imajući u vidu da poziciju štopera može da pokrije i kapiten Fernandinjo, jasno je da "Građani" neće da se zaleću.

Danas smo pisali da je Ramos imao nerealne zahteva prema Milanu, koji nikako nije mogao da mu izađe u susret.

To znači da su pred Ramosom dva izbora - PSŽ i Mančester junajted, koji bi u slučaju prodaje Pogba možda mogao da se nada dovođenju Španca.

Sa druge strane, Pariz bi ga dočekao raširenih ruku. Tu su mu bivši saigrači Kejlor Navas, Anhel Di Marija, Sanabria...

U rodnu Sevilju bi se rado vratio iz ljubavi, ali svestan je da može još da zaradi, pa mu povratak u Andaluziju nije prioritet u 35. godini života.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke