Preokret i savršeni scenario za Barsu i Grizmana!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 25.07.2021.
18:20
Izvor: Sportske.net

I to je moguće...

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Barselona i Antoan Grizman bi mogli da pronađu savršeno rešenje da ostanu zajedno.

Francuz je svestan da je klub u velikim finansijskim problemima, ali ne želi da ode po svaku cenu. Tačnije, pristaće da ode samo nazad u Atletiko Madrid. Ukoliko tako nešto ne bude moguće, Grizman će morati da pristane na znatno smanjenje plate, jer bi u ovom slučaju sa trenutnom od preko 40 miliona evra (bruto) zarađivao više kao i od Lionela Mesija, koji je pristao na više od 50% smanjenja u odnosu na poslednji ugovor. 

Za sada nije poznato kakav bi dogovor mogli Barsa i Grizman da sklope, ali su na stolu samo te dve opcije - povratak u Atletiko ili ostanak uz znatno manja primanja.

Svakako da je ova druga opcija bukvalno savršena za Barsu, jer je Grizman i dalje klasa i mogao bi još kako da pomogne ekipi pored Mesija, Aguera i Depaja, iako bi baš zbog toga imao i manju minutažu.

S druge strane, Barsa bi izbegla da ponovo pojača direktnog rivala za titulu kao što je to uradila sa Luisom Suarezom prošlog leta. 

Barsa bi sa Grizmanom, Mesijem, Depajom, Aguerom i Fatijem, pa i Dembeleom kada se oporavi, defnitivno imala tešku artiljeriju i bila apsolutno glavni favorit za titulu. Kvota da Barsa vrati pehar posle dve godine je i više nego odlična, a možete je odmah naplatiti OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke