Preokret, Jović menja smer!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.03.2019.
20:35
Izvor: Sportske.net

Bliži se leto, postaje sve zanimljivije.

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Luka Jović je ove sezone ''zaludeo'' celu Evropu i sada svi jedva čekamo letnji prelazni rok, kako bismo videli ko će biti najbrži, najkonkretniji i najizdašniji u pokušaju da srpskog napadača dovede u svoje redove.

Čitave sezone odlično igra u kontinuitetu, jedan je od najboljih strelaca Bundeslige u dresu Ajntrahta iz Frankfurta, koji za početak treba da otkupi njegov ugovor od Benfike do kraja maja za 6 miliona evra, a lisabonski ''Orlovi'' će potom moći da računaju i na 20 posto od Jovićeve naredne prodaje.

Ta naredna prodaja će se, izvesno je, dogoditi ovog leta, a poslednnih nedelja se u medijima najviše piše o interesovanju Barselone.

Erik Abidal u poslednje vreme bukvalno prati svako Jovićev korak, bio je u Milanu, gde je Jović svojim golom eliminisao Inter u Ligi Evrope, a potom je putovao i u Volfsburg i Lisabon, kako bi Jovića na delu video i u dresu reprezentacije Srbije. On mu se predstavio pogotkom protiv Nemaca, a u meču protiv Portugala, odlukom selektora, nije se našao na terenu.

Dakle, Barsa je prvi favorit za Jovićev potpis, već ga nazivaju i novim Suarezom, ali 21-godišnji Srbin bi mogao i da krene u drugom smeru.

Naime, ESPN prenosi da je trener Bajerna Niko Kovač, koji je prošle sezone imao odličnu saradnju sa Jovićem u Ajntrahtu i koji mu je pružio pravu šansu koju nije imao u Benfiki, i dalje insistira na njegovom transferu u Bajern, gde bi trebalo da bude naslednik Roberta Levandovskog.

Čelni ljudi Bajerna su već najavili veliku rekonstrukciju tima ovog leta, kao i da će u tom poduhvatu biti spremni da potroše rekordnu sumu novca, što su uostalom pokazali i danas, rekordnim transferom defanzivca francuske reprezentacije Lukasa Ernandeza.

Mogu li dobiti i ovu trku sa Barsom za Jovića?

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 28.03.2019
06:57

Pitanje je da li ce se Kovac zadrzati do ljeta... :D

avatar
Mirjevac
Thursday, 28.03.2019
01:11

Naj bolje je da ode u Barcu, posto ce tamo odma moci da igra umesto Suareza, posto Suarez nije u formi a i ima godine Suarez, tako da Jovic moze skoro odma da igra! U Bajern da menja Levandovskog ima da sedi na klupi i to podugacko, Levandovski izgleda ko atleta a i spotski je jos uvek dobar i fizicki jak, tako da ce on jos dugo igrati, a Jovic ako ode u Bajern ima dugo da sedi naklupi! Zato u Barcu dragi zemljace Jovicu!

avatar
Südkurve München
Wednesday, 27.03.2019
23:05

Hocu Jovica, necu Vernera

avatar
Karambol
Wednesday, 27.03.2019
23:04

Najbolje za njega po meni je da ostane u Frankfurtu, ipak je ovo prva njegova sezona gde je ovako otkinuo,ako to bude i sledeca onda tek tad mozemo pricati da ce biti top klasa,jer mnogo igraca je posle jedne dobre sezone posle nestalo,Beloti je primer..

avatar
ddr16
Wednesday, 27.03.2019
23:17

ima smisla razmisljati tako kad gledas sa strane,ali zamisli da si na njegovom mestu i da te zovu barsa,real,bajern... takvi klubovi zovu jednom ili nijednom u karijeri,nije lako odbiti takve velicine...

avatar
Anonymous Official
Thursday, 28.03.2019
06:58

Tacno je to ali da je Belotti presao u neki jaci tim garantujem da bi bio jos bolji kao i SMS prosle sezone, slabe su to ekipe i prava je rijetkost da neko temo procvjeta

avatar
Tata Messi
Wednesday, 27.03.2019
22:40

Ako Barselona gleda nekog 17 puta i jos plus imaju sve dogovoreno sa igracem,onda ne znam o cemu dalje pisete :)

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 28.03.2019
00:36

o tome da ce otici u bajern... gledala je barselona i rodriga, sebaljosa, viniciusa pa ostala kratkih rukava...

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 27.03.2019
21:48

Najbolje resenje za njega je Celsi pa na pozajmicu godinu dana nazad posto ne mozemo da registrujemo igrace.

avatar
Srpska Bosna
Wednesday, 27.03.2019
22:14

Kao sto je bio najbolja opcija za Toresa ili Moratu,da ga upropaste kao naoadaca

avatar
damjan89
Thursday, 28.03.2019
00:11

A Morata je kao bio klasa od napadaca kad je dosao u Celsi? Ne pravi se pametan molim te, sto nsi spomenuo Drogbu i Anelku kad imas tako visok IQ

avatar
äxwell
Wednesday, 27.03.2019
22:38

I jos da dobije taj prokleti broj 9! Publika na Bridgu ne prasta dvije lose partije! Odma ga otpisuju..Takvi su instant klubovi inace.