Preokret - Junajted zadaje udarac leta Sitiju!?

Autor: Aleksandar Golubović
petak 27.08.2021.
15:02
Izvor: Sportske.net

Ronaldo u fokusu.

EPA-EFE/Nick Potts
EPA-EFE/Nick Potts

Povezane vesti

Odlazak Kristijana Ronalda iz Torina tema je dana u Mančesteru, gradu u kojem je od 2003. do 2009. godine stekao punu fudbalsku afirmaciju, ali mu od ovog leta mogao da zaigra u redovima velikog rivala.

Za sad je najizglednija "izdaja" i odlazak u Mančester siti, ali ni Junajted ne gubi nadu, budući da na "Old Trafordu" igra Ronaldov reprezentativni saigrač Bruno Fernandeš, sa kojim je u kontaktu.

To je potvrdio menadžer "Crvenih đavola" Ole Gunar Solskjer.

"Uvek smo imali dobru komunikaciju. Bruno takođe razgovara sa njim i zna šta mislimo o njemu. I ukoliko se odluči da napusti Juventus, zna gde se nalazimo. Ronaldo je najbolji fudbaler u istoriji ovog kluba, ako mene pitate. Imao sam sreću da igram sa njim, ali i da ga treniram na početku karijere. Videćemo šta će se dogoditi", rekao je Norvežanin.

Istovremeno, stižu informacije da su se povećale šanse za povratak Ronalda na "Old Traford", a to su preneli brojni pouzdani izvori, među njima i Fabricio Romano.

Sa druge strane, Pep Gvardiola nije bio ni približno rečit kao Solskjer, na temu Kristijana Ronalda.

"Kristijano će odlučiti gde će igrati, a Siti niti ja. Trenutno izgleda daleko. Danas je za mene teška konferencija, sutra nas očekuje nezgodna utakmica", rekao je Gvardiola.

Dok stižu različiti glasovi iz Mančestera, Ronaldo je u privatnom avionu napustio Torino i definitivno stavio tačku na trogodišnju karijeru u Juventusu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke