Preokret - Juventus odustaje od najveće želje!?

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 15.08.2021.
15:20
Izvor: Sportske.net

Lokateli im sada nije potreban.

EPA-EFE/DI MARCO
EPA-EFE/DI MARCO

Povezane vesti

Italijanski velikan Juventus sve dalji je od angažovanja Manuela Lokatelija, sudeći prema onome što je izjavio trener "Stare dame" Masimilijano Alegri nakon pobede protiv Atalante 3:1 u prijateljskom meču pred početak sezone.

Za Lokatelija su osim Juventusa interesovanje pokazali Arsenal i Liverpul, ali je osvajač Evropskog prvenstva sa reprezentacijom Italije zainteresovan samo za selidbu u Torino.

Juventus ipak celo leto nije izašao sa odgovarajućom ponudom, a sudeći prema izjavi Alegrija, teško da do kraja prelaznog roka možemo i očekivati pomak.

Razlog više za to je dobra partija Arona Ramzija u sinoćnjem meču protiv Atalante.

"Lokateli je fudbaler Sasuola. Mislim da je Ramzi odigrao dobru utakmicu večeras, reč je o inteligentnom fudbaleru. Mislim da je njegova budućnost na poziciji ispred odbrane. Večeras to nije bilo lako protiv Atalante i tek drugi put da igra na ovoj poziciji. Dobio je dosta vazdušnih duela", rekao je Alegri.

Ova izjava Alegrija se može tumačiti na različite načine. Moguće da je reč o taktičkoj igri trenera u nameri da izdejstvuje nižu cenu za igrača, a nije isključeno ni da Juventus polako odustaje od šanse za potpis nekadašnjeg fudbalera Milana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke