Preokret? Majstor odbio Pepa Gvardiolu? Šta će učiniti Siti?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 18.07.2021.
09:42
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava sa najavljenim transferom?

EPA-EFE/Carl Recine
EPA-EFE/Carl Recine

Povezane vesti

Mančester Siti je spremio ponudu od 100 miliona za Džeka Griliša i još pre EP bilo je jasno da će Aston Vila to prihvatiti.

Sjajni fudbaler je postao džoker selektora Sautgejta na šampionatu, a mnogo zameraju treneru Engleske što ga nije forsirao i što nije igrao od početka u najbitnijim utakmicama.

Sada je Griliš opet na naslovnim stranama, naime on se izgleda premišlja i želi da ostane u klubu u kome je ponikao. On je prošle godine potpisao novi ugovor iako je imao ponudu Mančester Junajteda, sada izgleda da će "odjaviti" i Siti. Engleski mediji tvrde hoće novi ugovor sa Vilom (normalno uz još veći novac) i da je spreman da odbije Gvardiolu. On je čak bio "maneken" za novi dres kluba i rekao da voli Vilu i da mu ona znači sve. 

"Svi znaju koliko volim ove boje", rekao je engleski reprezentativac.

Prema navodima medija na ostrvu, klub razmišlja da mu ponudi produžetak od jedne godine i da revidira ugovor, sada bi Griliš zarađivao blizu devet miliona evra po sezoni.

Šta bi u tom slučaju uradio Gvardiola?

Pominje se Saul iz Atletika, sa novcem koji ima na raspolaganju svakako može da nađe adekvatnu zamenu, na meniju je Kamavinga, a mnogo jeftinija opcija je Auar iz Liona. Pomninjan je čak i Puđ iz Barselone, ali čini se da je Sitiju potreban iskusniji igrač...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke