Preokret - (Ne)poželjni "Grizi" napušta Španiju?

Autor: Stefan Matić
utorak 27.09.2022.
10:15
Izvor: Sportske.net

Velika misterija oko Francuza.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Antoan Grizman je zaigrao kao starter u prethodne dve utakmice francuske reprezentacije. Situacija je dosta drugačija u klubu. Francuz je tek u "Madrilenju" odigrao svih 90 minuta, do tada je uvek beležio sigurnih pola sata sa klupe. 

Razlog svi znamo, razlog zbog koga su Barsa i Atletiko Madrid otišli i na sud. Videćemo kakva će biti situacija po povratku sa internacionalne pauze, očekuje se da Simeone nastavi da vidi Grizmana kao zlatnog džokera koji ove sezone odlično funkcioniše. Italijanski mediji pak javljaju da razvoj situacije prati i Juventus. 

"Stara dama" kuburi sa ofanzivcima, ponekad deluje kao da je Vlahović ostavljen na pustom ostrvu u napadu. Gazeta piše kako će čelnici italijanskog kluba stupiti u kontakt sa Barselonom ukoliko ne dođe do dogovora sa "jorgandžijama". 

Grizman ima 31 godinu, njegova primanja su velika, jasno da bi morao da ih smanji ukoliko želi selidbu u Torino. Sa druge strane imao bi sigurniju minutažu, mada sačekajmo prvo epilog dogovora između Atletiko Madrida i Barselone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke