Preokret oko Kutinja, trlja ruke i Liverpul?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 18.07.2021.
12:45
Izvor: Sportske.net

Neverovatno, ali ponuda nema.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Filipe Kutinjo ipak ima budućnost u Barseloni.

Pouzdani ESPN prenosi danas da su u Barsi svesni da će jako teško prodati Kutinja, ali da Ronalda Kumana raduje ukoliko ostane.

Jedan od proverenijih novinara Moi Ljorens tvrdi da je Kuman već poručio da će pronaći ulogu Kutinju ukoliko ostane u klubu, te da bi on lično voleo da ostane.

Kutinjo je van stroja još od kraja decembra, morao je na nove operacije zbog komplikacije sa povredom kolena i sada se tek u potpunosti oporavio.

Kuman će računati na Kutinja u predsezoni, klub ima prioritet da ga proda, ali samo u slučaju prave ponude.

Barsa neće dopustiti da on ode za malo novca ili na pozajmicu, osim ukoliko neki klub u potpunosti ne pokrije njegova primanja.

Kutinjo je u Barsu stigao u januaru 2018. godine za 120+40 miliona evra, ali je leta 2019. otišao na pozajmicu u Bajern Minhen. 

Po povratku prošlog leta postao je standardan, ali mu je Pedri ubrzo ukrao mesto u timu, a potom se Brazilac i povredio.

Inače, ukoliko Kutinjo ostane, Liverpul takođe trlja ruke, jer ukoliko Brazilac odigra još samo 10 utakmica, aktiviraće se klauzula po kojoj će Barsa morati da isplati još 20 miliona evra. 

Ukoliko može da ode, Kutinjo bi najradije nazad u Liverpul, ali za to ne postoji šansa, pominju se Everton, Vulverhempton, no, Brazilac je ipak zaslužio više od toga...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke