Preokret oko Nika Vilijamsa, u pitanju je obećanje bratu, porodica ipak preča?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 29.07.2024.
09:34
Izvor: Sportske.net

Barsa ga čekala danas, ali...

EPA-EFE/LUIS TEJIDO
EPA-EFE/LUIS TEJIDO

Povezane vesti

Prema nekim informacijama Niko Vilijams će danas doneti odluku. Barsa je spremna da isplati klauzulu za fantastičnog fudbalera Španije, 60 miliona evra.

Atletik Bilbao ne želi da ga pusti, ali se ne pitaju ništa.

No, uzdaju se u porodicu Vilijams. Nikov stariji brat Injaki (on je izabrao da igra za zemlju svojih roditelja, Ganu se navodno umešao, želi da sa bratom odigra još sezonu u Evropi.

Atletik će igrati u LE, imaju velike ambicije, finale je na njihovom stadionu, madridski mediji spekulišu da je Niko obećao bratu da će zajedno probati da osvoje pehar.

Takođe, otac i majka smatraju da je Niko premlad da ode, pa su više za soluciju da produži ugovor na još sezonu, ostane u Bilbau i zatim se preseli u Kataloniju.

Naravno, ako produži vernost Baskima, u novi ugovor će ponovo biti ugrađena klauzula, bez toga fudbaler neće pristati. U slučaju da ostane bez Nika Vilijamsa sigurno je da će Barsa mnogo ozbiljnije krenuti u pregovore oko Danija Olma. Ponudu Katalonaca od 40 miliona u četiri godišnje rate Lajpcig nije ni razmatra, ocenio je kao potcenjivačku.

Inače, rasplet oko Nika čeka i Žoao Feliks, on ima nekoliko opcija, ali najviše novca nude Arapi. Kanselo je takođe na izlaznim vratima, pominje se povratak u Italiju, Hansi Flik vidi Arauha ili Kundea kao opcije kraj desne aut linije, a u tu je i Ektor Fort.

Što se ostalih tiče, priča se da će Rafinja biti prodat, ako Arsenal ili Saudijci ponude ogroman novac, mada novi trener računa na Brazilca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke