Preokret - Samo on može da ubedi Ronalda!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 21.08.2022.
09:20
Izvor: Sportske.net

Promena plana...

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je svim silama pokušavao da napusti Mančester junajted tokom proteklih nedelja, ali izgleda da je prihvatio da ostane.

Novinar Pedro Almeida, koji važi za veoma  pouzdanog, tvrdi da je transfer Kazemira iz Real Madrida pozitivno iznenadio Ronalda.

Nije tajna da je upravo Kazemiro taj koji je čuvao leđa Ronaldu, Benzemi, Bejlu na putu ka tri vezane Lige šampiona od 2016. do 2018. godine i da je bio ključan i u ovom  timu Karla Anćelotija.

Kazemiro ima 30 godina, još sigurno nekoliko jakih sezona u Premijer ligi i definitivno je bio osigurač koji je nedostajao klimavoj odbrani.

Naravno, on nije dovoljan, Junajtedu je potreban još jedan bek, zadnji vezni, napadač, ali je ovo dobar "početak".

Lisandro Martinez nije opravdao očekivanja na početku, ali nesumnjivo ima kvalitet, baš kao i Kristijan Eriksen, koji ipak nije zadnji vezni. 

Kazemiro bi trebalo da najavi blistaviji kraj prelaznog roka na "Teatru snova", a san snova bi bio dolazak Antonija iz Ajaksa, koji je danas  izostavljen sa meča sa Spartom zbog pregovora sa Junajtedom. 

Naravno, ni on neće biti dovoljan, ali je uz Kazemira veliki iskorak...

Kazemiro će doputovati danas, u ponedeljak će sa tribina gledati derbi sa Liverpulom i bilo bi pravo iznenađenje da Junajted dođe makar do boda. AdmiralBet nudi odličnu kvotu na tip 2&2+, čak 1,88!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke