Preokret u slučaju "Vlahović" - Poslednji trzaj!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 01.12.2021.
08:30
Izvor: Sportske.net

Ljubičasti dijamant i nastavak priče.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Agent srpskog napadača Dušana Vlahovića, Darko Ristić, večerao je sa sportskim direktorom Fjorentine Džoom Baroneom u toku meča ovog kluba i Sampdorije u utorak.

Njihova fotografija pojavila se na naslovnici "Corriere Fiorentino" i izazvala brojna pitanja i polemike. Pre svega, italijanski mediji pišu o obnovi pregovora između dve strane, jer, momenat odluke se bliži: Da li Dušan Vlahović napušta Firencu ove zime ili na kraju sezone ili će pak ostati još jednu godinu u klubu?

Kako piše "Corriere Fiorentino", Darko Ristić je bio poput duha u prethodnom periodu i nije se mogao videti u blizini stadiona "Artemio Franki". Njegov dolazak poklapa se sa povratkom Roka Komisa u Firencu, pa se pretpostavlja da je predsednik Fjorentine putem Džoa Baronea rešio da pokuša sa novim razgovorom uz nadu da će "dragulj" ovog kluba potpisati novu saradnju koja bi garantovala "violi" njegov ostanak ukoliko se ne izdvoji basnoslovna svota novca.

Printscreen/Corriere Fiorentino

Juventus je iskazao svoje interesovanje za srpskog napadača, Arsenal je takođe pokazao svoje namere i čak su spremni da nadmaše zahtev "viole" i upute ponudu vrednu 80 miliona evra, dok je tu i Totenhem. "Pevci" su ozbiljan takmac u borbi za Vlahovića usled činjenice da je Antonio Konte poštovalac lika i dela bivšeg akademca Partizana. No, ponuda bi usledila samo u slučaju da Hari Kejn napusti London.

Vlahović uživa veliku pažnju u Seriji A, kako i ne bi, kada je prošle večeri došao do 12. pogotka u sezoni, čime se dodatno učvrstio na liderskom mestu na tabeli najboljih strelaca šampionata. Navijači su suzdržani kada je on u pitanju. Raduju mu se, kliču, ali sve uz doziranje, znajući da njihov najbolji igrač, prema svemu sudeći, odlazi u nekom od dva naredna prelazna roka. Roko Komiso je gledao jučerašnju pobedu Fjorentine nad Sampom, naravno, radujući se golovima, a posle završnice Dušana Vlahovića, reditelj je pažnju usmerio upravo ka njemu. Osmeh nije mogao da se sakrije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke