Prihvatiće STRAŠNU ponudu Junajteda, igrač ne želi da ode?!

Autor: Boris Jovanović
petak 26.03.2021.
08:43
Izvor: Sportske.net

Jasna je i namera kluba, no igrač ne haje...

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Mančester Junajted traži vezistu, izgleda da su se pomirili sa time da Pogba neće produžiti ugovor, uz to Van de Bek izgleda kao promašaj, pa bi mogli da naprave mini-revoluciju u veznom redu.

Jedna od solucija je bio Griliš, ali Vila ga neće prodati, uz njega pominju se i Pedro Neto, kao i još par igrača.

No, izgleda da je ponuda otišla u Madrid.

U pitanju je Markos Ljorente, bivši mladi reprezentativac Španije i nekadašnji igrač Reala koji nije dobio pravu šansu među Los Blankosima. Prodat je gradskom rivalu Atletiku gde se izborio za mesto, ima 26 godina, uspeo je da se dokopa i reprezentacije.

Prema tvrđenju lista "AS" na "Vandu" je stigla ponuda 80 miliona, što je nateralo "Jorgandžije" da se zamisle. Nisu imali nameru da prodaju vezistu, ali Atletiko ima problema sa finansijama zbog pandemije, ali i lošeg rezultata u Ligi šampiona. Bore se za titulu, no, na kraju sezone bi mogli da se liše odličnog veziste.

Problem je što on ne želi ni da čuje za PL. Iako bi dobio veći novac, Ljorente neće u Mančester Junajted i navodno je to njegov agent rekao upravi kluba.

Atletiko razmatra ponudu, pokolebala ih je suma, zaradili bi dupli novac u odnosu na ono što su platili Realu. Videćemo da li će uspeti da ubede Ljorentea, ali za sada su male šanse da on prihvati da ode na "Old Traford". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke